reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

oj zapracowalam sie dzisiaj iteraz jestem cala obolala :(
kregosłup to po prostu...normalnie chodze zgięta, strasznei boli mnie w krzyżu, kośc krzyżowa tak jakby od strony brzucha, tragedia. i to tak od 3 dni a dzisiaj to szok normalnie. ale zrobilam pyszny bigosik, kotleciki iserniczek dla mojego męzusia:)
Ania76 , mnie tez czasem nachodza podłe nastroje, ot naprzykłąd wczoraj, pół dnia przepłakałam, nawet w pracy nie mogłam sie powstrzymac. i jeszcze ten brzusio boli:/

DreamsAboutBaby życze bombowej zabawy!!

LANA a moze odwiedź gina???kto wie co/kto to moze byc...???

reklama
Czesc Elzbietka, wlasnie o Tobie myslalam. To dbasz o mezusia:))Fajnie, deser tez bym zjadla.:))
A dzisiaj juz lepiej????

Mnie dzisiaj jajnik kul i patrze sobie tak na sutki to mam takie sterczace...

Ania76 oj chyba ktoś sie w tobie zadomawia!! szybciutko testuj i dawaj nam znac o fasolce!!!
a sutki to mi stercza, zwłaszcza jak zimno...
jakos tak staram sie nai nastawiac za bardzo na fasolke u siebie,zbyt dużo rozczarowan w tym klierunku juz milam
ale temp mi dzisiaj wzrosla do 36,8 :)

Elzbietka, u Ciebie tez tak wyglada!!!!
Moj maz tez mi mowi zebym tak sie nie nastawiala, tylko bardziej na luzie.
I ze jak nie teraz nam sie uda, to w przyszlym miesiacu:)))
Zrobie test w sobote, jak nie przyjdzie @

ja chyb aw piatek, bo ide do gina i zeby miec jakies podstawy...
no chyb aze nie bedzie wątpliwości w ktrórąs strone to moze nie bede robic...
nioech juz bedzie ta fasolka!!!
dla mnei tez wszyscy mówią zebym sie nie nastawial,nie myślala, ze wszystko bedzie dobrze i ze bedzie dzidzius...
ael ja nie potrafie o tym nie myślec...

Ania76 i Elzbietko trzymam za Was mocno kciukaski .....jutro w kosciolku pomodle sie aby wasze podejzenia sie rozwiazaly jak najszybciej i to w ten sposob najbardziej pozytywny z pozytywnych :) .... a jesli chodzi o sutki to tak jak juz wczesniej gdzies pisalam , sutki twardsze i "sterczace"  ;) a otoczki wieksze i ciemniejsze na koncach ... mozna powiedziec ze tak jakby napuchniete - u mnie byly objawem ciazy...czego wczesniej oczywiscie nie wiedzalam :) .... teraz wiem i Wam zycze aby rozniez to byl objaw zafasolkowania :).... co do myslenia ciagle o dzidzi .... jasne ze sie nie da nie myslec... mozna sobie wmawiac ..." nie mysle przeciez" .... ale to oczywiste ze tak nie jest ..... ja myslalam i to duzo, przed "swiatem" mowilam co innego ... i wszyscy byli zadowoleni ;)  ;D ... pozdrawiam i buziaki  :-*

LANA kosmatych , spij slodko :)

Hmmm... jakies dwa, trzy dni przed terminem @ .... najbardziej wlasnie te sutki mi nie dawaly spokoju, zrobily sie jakby wieksze i bardzo wrazliwe ....

Elżbietko ja rozniez mam nadzieje ze to fasolka :)

teraz mykam do wyrka bo juz bardzo spiaca jestem .... dobranoc, milych snow i do jutra :)

reklama
Moniqa-masz racje ja mam to samo przed wszystkimi wkoło mówie-że nie myśle, a tak naprawde to sie nie przyznaje,że naprawde to często może już nie tak obsesyjnie jak na początku-ale myśle ,bo nie da sie tak całkowicie wykasować tego z umysłu.Mimo wszysko jestem dość wyluzowana i nie traktuje przytulanek z mężem tylko do jednego celu-aby mieć fasolke ,myśle pozytywnie ,choć najgorzej jest gdy zbliża sie termin spodziewanej @  :mad:,ale będzie GIT-i wszystkie wkrótce zafasolkujemy.Przecież gdzie te fasolunie znajdą lepsze ,kochające mamusie jak nie u nas na BB-czekamy fasolki,czekamy!!!!!!  ;D ;D ;D

Do góry