reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Wiecie co, czasami już mam ochotę teraz w tym cyklu zaciągnąć męża na produkcję dzidzi...oj wielką mam ochotę.
I potem odzywa się rozsądek i mówi - wstrzymaj się, wstrzymaj z uporem maniaka..blebleble... Dlaczego muszę jeszcze tyle czekać :(

Dziękuje serdecznie za gratulacje! Nie miałam jaikchś specjalnie wyraźnych objawów, oprócz powiększonych piersi i strasznie swędzących, nie bolały tylko swędziały i to bardzo!! I swędzą nadal. Oprócz tego zasypiam na stojąco i ciągle chce mi się pić, ale tylko wodę, żadnych soków. Aha, może to śmieszne ale nie mogę jeździć szybko samochodem ani po dziurach, bo zaraz mi niedobrze!

A najlepsze jest to, że ja praktycznie straciłam nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę i nawet nie chciałam robić tego testu, tylko czekać grzecznie na @. Mój Misiek mnie namówił, bo stwierdził, że mój biust mu się już w rękach nie mieści :laugh: :laugh:. Obiecuję uważać na siebie i fasolkę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok!

;D ;D ;D
ciekawe kiedy dla mnei sie uda??? mam nadzieje ze niedługo!!
Majka, dawaj mi to szybciutko fluidki!!!
mam jeszcze jedno pytanko, mierzysz moze temp?jesli tak to na jakim poziomie mialas jak zaszlas w ciąże??

reklama
Aha, co do objawów, to zapomniałam dodać, że ciągle mi się odbija, już mam tego dość. Dosłownie po wszystkim a a nawet wtedy jak nie ma jeszcze po czym :laugh:

Do góry