reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Hej hej dziewczynyki czekające na fasolinki :laugh: Troche sie wyluzowałam ale pewnie im bliżej będzie moich "ważnych" dni tym bardziej bede się denerwować. W lipcu jedziemy na kilka dni odpocząć nad morze i być może wtedy sie uda - mam nadzieję hmmmm a może mimo @ jestem w ciąży jakoś dziwnie się czuje ciągle mam zawroty głowy i pobolewa mnie podbrzusze ........ hmmmmmm co o tym myslicie ???

reklama
Ja tak sobie ostatnio robiłam nadzieję że mimo okresu jestem w ciąży...ale niestety. Jak masz wątpliwości to zrób sobie test tylko z własnego doświadczenia wiem że czasem tak chcemy dziecko, że każdy najmniejszy objaw uznajemy za sygnał ciąży. Ale zawsze trzeba być czyjnym. A nuż....... Powodzenia w staraniach:)

Ja bym też chciała najpierw chłopczyka ale potem dziewczynkę. Będę kupować jej sukieneczki i czesać kiteczki :laugh:

u nas tak jak mówiłam..ja dziewczynka(czuję chlipca) maz chłopca(twierdzi,z ę i tak posawie na swoim:)..no i będzie dziewczynka(jak ja bym miała cokoliwek do powiedzenia:)haha..i dziś tak patrzył..imówił..że widzi jak ją czesze..ubieram..:)...i ma takie dł własy jak mama:)..i taki zadarty noisek..ach..rozmarzyłam sie:0

Hihi fajnie dziewczynki są takie słodkie:) byłoby mi trochę smutno gdybymnie miała córeczki. Jestem ciekawa jak to będzie. Od mojej strony są same dziewczynki a od strony mojego męża chłopcy są w większości.

Testu nie robiłam a @ była bardzo obfita i dużo bardziej bolesna niż zwykle ::) skończyła się 3 dni temu a podbrzusze tak dziwnie mnie ściska, gniecie aaaaaaaaaaa no i lewy jajnik tak jakoś się oddzywa może to jakies zapalenie ????? Lece zaparzyć sobie pokrzywe napewno nie zaszkodzi ;)

reklama
Do góry