reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

A powiedzcie mi jeszcze czy w dniu domniemnej owulacji boli was jajnik ??? bo mnie boli....... i czy właśnie wtedy powinniśmy próbować ?? Czy ten bolący jajnik to właśnie dzień owulacji ???????? co o tym myslicie ?????

reklama
A u mnie w rodzinie wychodzi ze co trzecie pokolenie ma chlopca , a potem dziewczynke.... ja jestem drugie pokolenie ;)  ;D ... a ogolnie to mi wszytsko jedno, chlopczyk czy dziewczynka... nie wazne, byle zdrowe :) ... jejQq dzisiaj bylam w sklepie i ogladalam z mezem ciuszki .... :):):):)

A ja chcę groszka-chłopczyka-bo dziewusie już mam w długich bląd loczkach  ::) ;D W pierwszej ciąży wydawało mi się ,że to chłopczyk i nawet do brzuszka mówiłam jak do chłopca,ale w 6 miesiącu lekarz mi powiedział,że na 99,99% będzie dziewuszka,ale nie dawałam za wygraną i w głebi duszy myślałam ,że może jednak się pomylił-a tu jednak nie pomylił się doktorek i dziewuszka-ale odrazu się w niej zakochałam  ;D i nie wyobrażam sobie ,że mogłoby być inaczej-to taki cycuś mamusi-dziewuszkiSUPER HIPER EXTRA  ;D

tak jak pisała Elżbietka-tak:)
i jeśli my wczoraj spontan-popróbowalismy sobie:)..a potem całe popołudnie i wieczór kuło mnie po lewej str..:)to.. ::) ::) ::)..

No kto wie Dorka ;)
Ale miałabyś znacznie szybciej owulację niz pokazuje suwaczek...może też Ci sie poprzestawiało tak jak mi.
Mi właśnie kończy się wreszcie @. Hurra!!! ;D

A u mnie rodza sie i chlopcy i dziewczynki...i niestety niewiem co to moze byc...ale wolalabym chlopca..zreszta co bedzie to bedzie!!byle by bylo i bylo zdrowiutkie!!!i tak bedzie moje i wasze wiekie kochanie!!!no i ile cioc bedzie mialo!!tylko pozazdroscic!!

Cześć dziewczyny!!
A ja nie wiem co bym chciała, czy groszka czy fasolkę... hmm... mój luby by chciał groszka a najlepiej całą drużynę piłkarską :| Wieczorem leżeliśmy w łóżku i się Go zapytałam ile dzieciolków by chciał mieć.. Nic nie usłyszałam więc pytam "jedno?" cisza... "dwójkę?" cisza (myślę sobie cholera sobie ze mnie jaja robi) znów pytam "może trójkę?" a On na to..." najlepiej za jednym razem!!!" Uśmiałam się. Faceci są słodcy, szczególnie jak chcą mieć dzidzi :)

reklama
Witam Was wszystkie! Nie odzywałam się ostatnio, bo miałam pewne podejrzenia, a nie chciałam się nakręcać. Ale...... sama nie mogę w to uwierzyć. Dwa razy II kreseczki - wczoraj i w sobotę. I to grube i wyraźne. Sama nie mogę w to uwierzyć. Wizytę u gina mam za 2 tygodnie. Termin wyliczyłam sobie wg kalkulatorka na 26.02.2006 r. więc jeszcze lutowa mamusia!!!!

Do góry