reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
przeprasza krzywo spojrzalam, dzieki!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MAJKA ogormnie gratulacje uwzaj na siebie
ELZBIETKO powodzenia napewno bedzie dobrze
ELZBIETKO powodzenia napewno bedzie dobrze
A
Agnezzz
Gość
Elżbietka, jak tak sobie czytam o twoich objawach to dużo, bardzo dużo wskazuje na ciążę i mam nadzieję, że okaże się to prawdą. Postaraj się troszeczkę jednak wyluzować, bo wydaje mi się, że bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz biedulko i sama cały czas się nakręcasz hihi. To już tylko kilka dni, dasz radę
Czekam na pozytywne wieści 
Elżbietka
mother of two sons&angel
stram sie wyluzowac, czasmi nawet wychodzi.
raz jestm pewna ze testbedzie pozytywny, czyli II, a za chwile przychodzi zwątpienie, ze to zbyt piękne zeby mogło byc prawdziwe...
eh, życie...
raz jestm pewna ze testbedzie pozytywny, czyli II, a za chwile przychodzi zwątpienie, ze to zbyt piękne zeby mogło byc prawdziwe...
eh, życie...
Elżbietka
mother of two sons&angel
a teraz zmykam, góra naczyń do zmycia czeka i mąz za chwile wróci, wiec pedze obiadek szykowac. wróce wieczorkiem do was!!
LANA
Majeczka76-skarbie moje OGROMNIASTE GRAAAATULAAAACJE-CAŁUSY ,UŚCISKI........rany ale fajowo i tak wesolutko,aż mi się chumorek polepszył ;D ;D ;D-ja tez tak chcę!!!!Życzę Ci i fasoluni duuuużo zdrówka i samych pogodnych szczęśliwych chwil. :-*
DreamsAboutBaby
Majeczka76 ja też dołączam się do gratulacji.
U mnie cisza i spokój. Znaczy niezupełnie, bo tak strasznie chce mi się pić i niczym nie umiem się napić. Ju wszystkiego próbowałam, nawet wody mineralnej niegazowanej, która jest podobno najlepsza- i nic, dalej diabelskie pragnienie.
Aha miałam sie zapytać o jeszcze jedno. Dziewczynki czym popijacie Folik? Ja zawsze popijałam chłodną przegotowaną wodą, a dziś nie było i popiłam trochę ciepłą herbatą i mi sie cały w ustach rozpuścił. Któras z Was tak miała?
U mnie cisza i spokój. Znaczy niezupełnie, bo tak strasznie chce mi się pić i niczym nie umiem się napić. Ju wszystkiego próbowałam, nawet wody mineralnej niegazowanej, która jest podobno najlepsza- i nic, dalej diabelskie pragnienie.
Aha miałam sie zapytać o jeszcze jedno. Dziewczynki czym popijacie Folik? Ja zawsze popijałam chłodną przegotowaną wodą, a dziś nie było i popiłam trochę ciepłą herbatą i mi sie cały w ustach rozpuścił. Któras z Was tak miała?
reklama
LANA
DreamsAubotBaby-ja folik popijam czym popadnie,czyli sokiem, wodą niegazowaną,kawą rozpuszczalną,ale najczęściej wodą ng.Nigdy mi się jednak nie rozpuścił w ustach-ale to przecież nic nie znaczy bo i tak wchodzi w organizm przy przełknięciu tyle ,że w takim wypadku jako płyn-nawet chyba lepiej bo szybsza reakcja w organizmie-tak mi się wydaje :
Podziel się: