reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

DreamsAboutBaby mój ślinotok swój szczyt osiągnał wczoraj, dzisiaj zgaga "szczytuje" ;)
co do folika, to moze za długo w ustach przetrzymalas??ja tez popijam czym popadnie,nawet mlekiem :), co dodtakowo pomaga mi na zgage ::)

wlasnie zjadlam pyszny obiade, kotleciki i mnóstwo kiszonej kapuchy!!
odbijanie bedzie z efektami ::) :D

reklama
nooo.moj suwaczek to tak w przyblizeniu..tak jak mówiłam wyliczyłam srednią z ostatnich 6-ciu miesiecy cyklu...bo ja mam 28 dniowe..a bywa ze i 35..36..wiec z tą owulacja również róznie:)..ale próbujemy sobie z męzem dalej:)a o tam:)

Dorka pewnie ;D My się jeszcze nie odważyliśmy. Trzymamy się planu hihi...trochę mnie już to męczy. Przy nadziei trzyma mnie tylko to, że wiem, iż wtedy będę mogła poświęcić się tylko dzidzi :)

no..ja dałam ponieść się chwili:):):)..i jeden miesiac wcześniej zaczac starania;)..choc i tak..za pierwszym razem..chociaz:)!?

Też bym chciała dać się ponieść...no ale...właśnie. Dopóki rozsądek jest na pierwszym miejscu nie da rady. Dorka, a może jednak za pierwszym razm. Kto wie, kto wie. Ale byłoby fajnie :)

reklama
Do góry