Hmmm na pewno nie wrzuta - po prostu powtarzam co powiedziała teściowa - zupełnie sie na tym nie znam - ona powiedziała że można kupić w takim sklepie w Pruszczu i że jej dzieci nosiły wszystkie
Wydaje mi się że pewnie są różne rodzaje ortopedycznych butów, i myślę że to może nie być taki zły pomysł - nie chodzi przecież o jakieś metalowe ustrojstwa ja księ na filmach widzi - kiedyś przelotem widziałam takie zdrowotne buty no i wyglądają normalnie zupełnie - prawdopodobni jakoś lepiej usztywniają kostkę no i na pewno nic się dziecku od nich nie powykrzywia - ja w każdym razie jak będę miała Ignacowi kupić buty to na pewno się zorientuję w tym temacie i być może zdecyduję się na jakieś buty zdrowotne, nie mam pojęcia, jeszcze trochę czasu mi zostało, bo zapewne kupię mu buty już na dwór, na wiosnę jak będzie chodził. A tak jak bym Tobie ten pomysł podsunęła i Ty byś sprawdziła i przetarła szlaki to już bym miała mniej do roboty
)
Zero złej woli w mej wypowiedzi koleżanko
Zresztą nawet dla dorosłych na przykład sprzedają takie sandały niby wyprofilowane zapomniałam jak się ta firma nazywa (scholl??)- po prostu to są buty zrobione na podstawie badań ortopedycznych tak, żeby dla nogi było jak najzdrowiej. Tak przynajmniej sobie to wyobrażam, a jakie buty widziała moja teściowa to ja już nie wiem.
Mam zamiar zresztą skonsultować się jeszcze z ortopedą w najbliższym czasie więc go wypytam o to jakie buty poleca i Wam napiszę (bez wrzut
)
Ale jak chcesz to możemy się pokłócić o coś innego
Agnieszka
Zero złej woli w mej wypowiedzi koleżanko
Zresztą nawet dla dorosłych na przykład sprzedają takie sandały niby wyprofilowane zapomniałam jak się ta firma nazywa (scholl??)- po prostu to są buty zrobione na podstawie badań ortopedycznych tak, żeby dla nogi było jak najzdrowiej. Tak przynajmniej sobie to wyobrażam, a jakie buty widziała moja teściowa to ja już nie wiem.
Mam zamiar zresztą skonsultować się jeszcze z ortopedą w najbliższym czasie więc go wypytam o to jakie buty poleca i Wam napiszę (bez wrzut
Ale jak chcesz to możemy się pokłócić o coś innego
Agnieszka

No niezła siara...jeden tak, drugi inaczej...mnie sie wydaje ze najzdrowiej jest w skarpetkach a jak dziecko ma w pozadku nozki to nie usztywniałabym ich jakos sama...raczej bym chyba dała takie kapciuszki jakby skarpetki tylko antyposlizgowe chyba ze ortopeda zaleci specjalne...
Tak żeby ciekawiej się zrobiło. Od razu więcej ruchu na forum;-)