reklama
Trini, ale ślicznie już usiadła i do tego taki uśmiech, dla mnie bomba
Lilith no to pobiłaś wszystkich na łeb, na szyje
brawo !!!!!!!!!!! mała akrobatka, pewnie jak dorosnie to kaskaderką będzie
))) i do tego te ślicze oczka
))
hihih mała spryciula
)))))))))) czy Alunia już sama wstaje czy tylko jak ją postawisz ???? Bo moja Amelka dzisiaj pierwszy raz stanela sam na nogach. Zlapala się stołu i podniosła tą szanowną dupencję
))))))))))) ale jej się podobalo
))))))))
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? Alusia wygląda bosko z tą "maseczką" :-) No i tak pięknie samodzielnie stoi i jak pozuje ;-) Mała modelka
ewe dzieci zawsze mają ogromną radość jak uda im się zrobić coś nowego. Nasza Ania też pomału chwyta się czego może i próbuje wstawać, tylko mocno się chwieje i glebe zalicza :-) Dzisiaj to jak siedzieliśmy na kanapie to ciągnęła za kaptur od Karoliny :-) A na swoich kolanach to stoi bez problemy, ale jak stoi na nogach to na palcach staje i staram się żeby tak jeszcze nie robiła, bo myślę, że coś jej się stanie z nóżkami. Ale też ma ogromną radochę jak może stać :-) :-) :-)

ewe dzieci zawsze mają ogromną radość jak uda im się zrobić coś nowego. Nasza Ania też pomału chwyta się czego może i próbuje wstawać, tylko mocno się chwieje i glebe zalicza :-) Dzisiaj to jak siedzieliśmy na kanapie to ciągnęła za kaptur od Karoliny :-) A na swoich kolanach to stoi bez problemy, ale jak stoi na nogach to na palcach staje i staram się żeby tak jeszcze nie robiła, bo myślę, że coś jej się stanie z nóżkami. Ale też ma ogromną radochę jak może stać :-) :-) :-)
reklama
Podziel się: