reklama
marysia też!!! marysia też!!! ale rece ma z przodu a nogi troche bardziej płasko na ziemi, bardziej jak wąż . I raczej się rekami odpycha - czyli w sume zupełnie inaczej....hihihiA dziś ja położyłąm na panelach a ona hop hop jak piskosz jakis się zaczęła przmoieszczać i na maxa ćwiczy wstawanie do czworaków. Tyłek już podnosoi ale nie umie skoordynowac tego z rękami 9ma chyba głowę za cieżka 

i dizś zagwizdała!!!!!!!!!!!!!!!! w gabinecie lakaeskim a mysmy tak prychnęłay z lekarką że aż się bidulka przestraszyła - głupia matka 
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Ania też podobnie się przemieszcza - tylko ręce ma z przodu a twarzą ryje po podłodze :-)
hihi, ale numery z tym pelzaniem.
Dzis Alusia zrobila "papa" :-) , ale tak swiadomie :-) :-)
Powtarza to teraz przez caly dzien (tzn my powtarzamy, zeby nie zapomniala). Zaczela dzis w samochodzie sama machac lapka, to ja zaczelam mowic "papa" i jej odmachiwac. Co ona zaczela machac, to ja swoje "papa" i tez macham. Potem na jakis czas przestala, a ja zaczelam machac i powiedzialam "papa" i ona pomachala. Potem jeszcze raz i jeszcze :-) Potem znow w domu:-) Nawet przed chwila jeszcze pamietala i machala. No po prostu jestem tak uradowana, ze chyba dzis nie zasne hehehe
Dzis Alusia zrobila "papa" :-) , ale tak swiadomie :-) :-)

Powtarza to teraz przez caly dzien (tzn my powtarzamy, zeby nie zapomniala). Zaczela dzis w samochodzie sama machac lapka, to ja zaczelam mowic "papa" i jej odmachiwac. Co ona zaczela machac, to ja swoje "papa" i tez macham. Potem na jakis czas przestala, a ja zaczelam machac i powiedzialam "papa" i ona pomachala. Potem jeszcze raz i jeszcze :-) Potem znow w domu:-) Nawet przed chwila jeszcze pamietala i machala. No po prostu jestem tak uradowana, ze chyba dzis nie zasne hehehe
reklama
Podziel się: