reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Witaj! a+t+? Twoja córeczka ma przecudne kitki moja to straszny łysolek, ale kupiłam jej jedną spinkę a niech sie poczuje jak kobitką! Pozdrawiam!

reklama
A mój Jakub przemieszcza się mniej więcej tak :-)

521mistropiacyll1.gif

marysia też!!! marysia też!!! ale rece ma z przodu a nogi troche bardziej płasko na ziemi, bardziej jak wąż . I raczej się rekami odpycha - czyli w sume zupełnie inaczej....hihihiA dziś ja położyłąm na panelach a ona hop hop jak piskosz jakis się zaczęła przmoieszczać i na maxa ćwiczy wstawanie do czworaków. Tyłek już podnosoi ale nie umie skoordynowac tego z rękami 9ma chyba głowę za cieżka :):):)i dizś zagwizdała!!!!!!!!!!!!!!!! w gabinecie lakaeskim a mysmy tak prychnęłay z lekarką że aż się bidulka przestraszyła - głupia matka :)

Jakub też ma ręce z przodu :-)
W dodatku ma bardzo bujnę wyobraźnię - boi się otwartej frytkownicy, ale nie chce powiedzieć dlaczego:confused::confused::confused:

hihi, ale numery z tym pelzaniem.
Dzis Alusia zrobila "papa" :-) , ale tak swiadomie :-) :-) :tak:
Powtarza to teraz przez caly dzien (tzn my powtarzamy, zeby nie zapomniala). Zaczela dzis w samochodzie sama machac lapka, to ja zaczelam mowic "papa" i jej odmachiwac. Co ona zaczela machac, to ja swoje "papa" i tez macham. Potem na jakis czas przestala, a ja zaczelam machac i powiedzialam "papa" i ona pomachala. Potem jeszcze raz i jeszcze :-) Potem znow w domu:-) Nawet przed chwila jeszcze pamietala i machala. No po prostu jestem tak uradowana, ze chyba dzis nie zasne hehehe

reklama
Do góry