reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

reklama
Natalia a co chciałaś sobie załatwić cc?? Powiem Ci szczerze że rodziłam naturalnie i przez cc i cesarkę przeklinałam na czym świat stoi, ale to tylko moje prywatne zdanie. Osobiście "podziwiam" dziewczyny które decydują się dobrowolnie na cc.

Moje dzieciaczki mnie zaskakują wczoraj spali do 7.30 a dzisiaj obudzili się o 6.50:szok: a chodzą spać ok 20-20.30

Dziękuje dziewczyny za pomoc,
niestety dr Pozorski przyjmuje tylko raz w tygodniu i termin ma dopiero na koniec sierpnia.
A jaką oponie macie o dr Woszczynie? Bo terminy ma delikatnie krótsze :)

Pozdrawiam Was cieplutko!

dr woszczyna tez jest w porzadku takze polecam:) szkoda ze nie pracuje w szpitalu ..ale jest ok;p hmm pytam bo kolezanka chciala...no bojka skoro tak mowisz pewnie tak jest..;pale kazdy powinien miec wybor..dla jednych cc dobre,a inna powie ze nigdy nie bedzie chciala rodzic inaczej niz sn..ale wiecie czasem inaczej wychodzi i nie ma wyjscia...ja koncze wyprawke kompletowac szybko co nie? hehe:) pozdrawiam was:)

Natalia jedynie odnośnie cc mogę powiedzieć że jak koleżanka chce to z ordynatorem to załatwi bez problemu.

Klaudia nie pomogę Ci również odnośnie Woszczyny bo nie znam lekarza. A może zapisz się do Pozorskiego, a wcześniej idź gdzie indziej do lekarza, żebyś wiedziała że z dzidzią wszystko ok. Ja zmieniałam lekarza w trakcie ciąży.

Natalia oni ogólnie przesypiają całą noc tylko że wcześniej się budzili ok 5 więc też nie było źle:-) Życzę Ci żeby Twój Maluszek był taki grzeczny w nocy jak moje bąble:-) A co do wyprawki to się nie przejmuj bo ja miałam tylko parę ciuszków dla maluszków i to co zostało mi po starszej córce, całą resztę kompletowałam jak wyszłam ze szpitala.

aha bojka dobrze wiedziec powiem jej;p ale jak sadzisz plus minus jakie sumy wchodza w gre?
to tylko pozazdroscic;p mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie;p wiecie jestem przesadna a wy co myslicie o tym? ze jak bylam na poczatku ciazy farbowalam wlosy i zobaczylam mysz i dotknelam sie za twarz..czy uwazacie ze dzidzia bedzie miala myszke lub rude wloski? prtzyznam zee szczerze sie troszke boje;/ ale licze ze to tylko przesady

Dziewczyny powiedzcie mi co robię źle, bo nie mam pojęcia- co wieczór jest to samo. Kąpię mojego malca 20.30-21 (uwielbia się kąpać, wieć w wanience siedzi cichutko i nawet się śmieje), tylko go wyciągnę i ubiorę zaczyna się płacz, biorę go "na kolacyjkę" do cyca, ale zanim przejdę z nim do pokoju to czasem się tak rozryczy, że najpierw muszę go uspokoić żeby mógł jeść, jak już je- bardzo się denerwuje, zje obydwie piersi,trochę mu się uśnie, wtedy biore go zeby odbił, i znowu zaczyna się płacz, a czasem wydaje mi się że krzyczy a nie płacze, i tak z godzinę chodzenia, tulenia, śpiewania, bujania, aż w końcu z bezsilności włączam suszarkę i młody zasypia...... /tyle ze nie wiem, czy już ze zmęczenia, czy ta suszarka mu pomaga.... :( Nie wiem co mam już robić, bo tak jest w kółko od ponad tygodnia, co robię źle, albo czego nie robię???

reklama
Ola - w sumie nie wiem jak Ci pomóc. Może spróbuj kąpać synka w pokoju żeby szybciutko po kąpieli dostał jeść. Moje bąble też już podczas ubierania potrafią zrobić taki alarm jakby ich ze skóry obdzierali, ale jak dostaną butlę to jest cisza. A może Antoś ma kolki?? Podajesz mu jakieś kropelki na brzuszek??

Natalia - w pierwszej ciąży farbowałam włosy, obcinałam i inne cuda wyprawiałam i córka ma piękne kręcone włosy;-) Osobiście nie jestem przesądna więc ja bym się nie martwiła. A co do rudych włosków to wypraszam sobie bardzo :-p mój synek ma rudawe włoski bo to rodzinne u męża więc Natalia proszę się tu nie schizować:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry