parampampam
Fanka BB :)
Ależ piękny Twój synek!
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asia!!!!! GratulacjePo cc bardzo dobrze powiem Wam okolo 2 w nocy wybudzili mnie i przewiezli na polog. A o 7 rano to ja gotowa bylam chodzic ale dawali kroplowki i cewnik wiec noe bardzo ale okolo 12 w poludnie juz wstalam umylam sie na poczatku troche machalo na boki a tak po zatem troche ciagna szwy ale nic po zatem chodze normalnie jedynie jak za dlugo albo posiedze to ciezko wstac albo polezeze ale tak to nie moge narzekac. Wiadomo troche musi bolec. Ale teraz lezy ze mna na sali taka wkurzajaca babka 35lat lezy caly czas i tylko przeciwbolowe by brala co 10 min mowia jej ze trzeba chodzic to pomaga a ona ze ona zmeczona i ze tylko boli wkurza normalnie nawet nie prubuje wstawac krzycza na nia tez taka grubsza podejrzewem ze odemnie sporo wieksza ale kaleke z siebie robi.
A to Gabrys [emoji5]
I co wyszlo u Was po badaniu?U nas mówlili, ze to jeszcze wody mogą być w uchu i wtedy trzeba powtórzyc badanie, tak, ze nie martw się na zapas. Odpoczywaj dużo i zbieraj siły, bo w domu moze być różnie![]()
Dla mnie duzo lepiej noz w kregoslup zalozyli maske kazali oddychac szedl tlen i zasypiasz nic wiecej nie pamietasz i juz po wszystkim wybudzaja. A tak powiem Ci ze jakby mnie cieli i gadali co roboa to bym zwariowala a tym bardziej ze maly dopiero po monucie dostal oddechu to jakbym uslyszala ze nie oddycha to szok a tak jak sie obudzilam to juz bylo ok.Asia A jak wyglądało to znieczulenie ogólne?
![]()