Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak działa taki monitor?Wróciłam, zyję, było super
Agunia słodziak
Cześć xBum.
Zabawki to chyba bardziej są dla niemowlaków niebezpieczne w łóżeczku. Noworodek to wiele z nimi nie zrobi. Tak samo nie polecają kocyków, poduszek, ochraniaczy. Ja sobie kupiłam monitor oddechu i trochę spokojniejsza jestem. Wiadomo, ze uważam, ale to był chyba jeden z najlepszych zakupów, tak to nie wiem jak bym spała. Porodem to sie jakoś strasznie nie schizowałam, ale bałam się śmierci łóżeczkowej, zakrztuszenia, bo moja mała duzo ulewała na poczatku.
Hej. Jak się czujesz? Setka to nie tak źleHejka dziewczyny, dołączyłam do forum jakiś czas temu i widzę mam w tym temacie trochę do nadgonienia ale przyznam, że wiele z Was nie wygląda odpowiednio do tematu wątku [emoji14] Pociesza mnie to, że kilogramy to nie wszystko [emoji14]
Ja zaczynałam już ciążę z nadwagą a każda wizyta w gabinecie to dla mnie koszmar z powodu wchodzenia na wagę. Kończę powoli ciążę z około 20 kg na plusie. Ile obecnie ważę i przytyłam w ciąży dowiem się w piątek ale obawiam się, że dochodzę powoli do setki :O Dodam tylko, że wysoka nie jestem :/ Pozdrawiam mamusie![]()