reklama

Otyłość w ciąży

uff... nadrobiłam czytanie

Witam nową forumowiczkę i gratuluję fasolki a lekarza radzę zmienić bo jak dziewczyny już pisały najważniejsze w ciązy jest to, żeby z lekarzem mieć dobry kontakt i z chęcią do niego chodzić.

Igunia jest prześliczna ...nożesz jak ja marze o córci .... ale chyba moje niedoczekanie ;-)

A Zuzia kopie jak mały ogierek :-):-D aż strach pomyśleć co będize jak się urodzi - jak nic jakaś biegaczka rośnie :-)

reklama
A do kiedy, jejku jaka ja zamulona dzisiaj :zawstydzona/y: Jest to oferta tygodniowa, ale jak im zostanie, to pewnie do wyczerpania zapasów, u mnie w osiedlowej Biedronce zostały już tylko 3 i 4 z tego co widziałam dzisiaj.

Dziewczyny w końcówce ciąży, czy Wam też się tak zmniejszył apetyt? Ja jestem zdziwiona, że nie mogę w siebie wcisnąć tyle jedzenia co dawniej, ale to chyba z racji tego, że żołądek jest uciskany przez macice.... Może jest szansa, że nie dobije do 100 kg :-D

oj tak, ja rzadko jestem naprawde glodna, a jak jestem, to nawet nie wiem co zjesc. no i dzis wazylam sie po 3 tygodniach i na plusie jest tylko pol kilo... ;)
staram sie jesc z rozsadku. jedyne, co moglabym jesc bez ograniczen to lody, ale te tez z rozsadku ograniczam ;)

Witam się środowo ;*** eh w końcu transfer z netem mi doładowali i normalnie mogę po czytać i w końcu coś napisać ;D bo w komórce to jakaś lipa, nic nie mogłam tu zrobić ;|

Również witam nową zafasolkowaną forumowiczkę :tak: napewno wszystko będzie dobrze ;)))

Ainhoa- heee filmik czadowy, ogólnie długo Zuzka dała się nagrywać ;D ja jak chce swojego Jaśka nagrać to niestety za każdym razem kiedy wezmę tel do ręki i włączę kamerkę to On już jak na złość przestaje się ruszać:-D mały cwaniaczek ;D

Krakowianka_12- jaaa tez tak mam :D wystarczy mi śniadanko i cały dzień mogłabym nic nie jeść, bo poprostu mi się nie chce. Czasem weźmie mnie np na napicie się czegoś zimnego i gazowanego, ostatnio Fanta króluje ;D (a taaam tyleee cukruuu) :-D

Tak ogólnie to byłam dziś w ogromnym sklepie dla dzieci po termometr, chciałam kupić taki do ucha, no ale babka w sklepie powiedziała że najlepiej sprzedającymi się termometrami są zwykłe elektroniczne termometry, że niby te do ucha często pokazują zła temperaturę, bo niby trzeba umieć ją mierzyć w uchu :szok: i że wiele mam kupujących wypasione termometry i tak wracają po zwykłe (nie wiem, nie znam sie :-D) no i kupiłam zwykły za niecałe 20 zł nawet nie wiedziałam, że te termometry dla dzieci mają taka elastyczną sylikonową końcówkę, która można w dupce albo w buźce mierzyć:-D

Idę gotować obiad ;D

reklama
Ja chciałabym kupić ten termometr:

ULTRAMED Medyczny Termometr do CZOŁA UCHA Jakosć (2486092747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do jedzenia, jem często, ale mało, całego obiadu np. ziemniaków z sosem już nie zjem, bo nie mam miejsca;p

A teraz coś rozweselającego: opowiadam dzisiaj mojemu A. o dziewczynie z wątku sierpniówek, która urodziła dziewczynkę no i podaje mu wymiary, a on do mnie co to ten Apgar, a ja mówię, że dostaje się punkty za skórę oddech itp, a on do mnie:
a są za te punkty jakieś nagrody?

Jem zupkę ogórkową:D Z Hortexu:D Pyszna mniam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry