reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Znowu mi się nudzi... Niby zaczęłam zmywać, ale ciężko mi dokończyć:D:D

Mam ochotę kupić sobie coś na allegro, a wypłata jutro dopiero... A i tak nie wiem co chcę kupić:D

a my dzis dostalismy woz :) nie jakis super hiper bo na taki nas nie stac ale calkiem fajny latwy w montazu :). jeszcze musze pozmywac i pojsc po pojemniczek na siku.

dzis mam dzien dobrych wiesci :) przybylo mi 2cm w pepku z obsesyjnego mierzenia wynika ;)

a my dzis dostalismy woz :) nie jakis super hiper bo na taki nas nie stac ale calkiem fajny latwy w montazu :). jeszcze musze pozmywac i pojsc po pojemniczek na siku.

dzis mam dzien dobrych wiesci :) przybylo mi 2cm w pepku z obsesyjnego mierzenia wynika ;)
Ja też dzisiaj zmywałam, ale ja zmywam ok. 3 godzin i w ratach, bo nie daje rady tak długo wystać, bo już się nie mieszczę przed zlewem, a niestety mam zabudowaną suszarkę i kładzenie na górnym rzędzie talerzy do nielada wyczyn w moim stanie:D
Zrobiłam też sałatkę Gyros:D Ja mam taki pojemniczek, ale będę go potrzebowała w sobotę;p

Dziewczyny ja po wizycie właśnie jestem.....wszystko w jak najlepszym porządku, badania bardzo dobre, poza wymazem z cewki moczowej - okazało się, że mam tam jakąś bakterię i muszę brać razem z mężem antybiotyk:crazy: Poza tym szyjka zamknięta i długa, porodu mam się spodziewać po 37 tyg., wtedy dziecko będzie "donoszone". Obecnie waży coś ok.3000 dag. A teraz najgorsze, wagaaaa..........:baffled: Ostatnio aż nie wierzyłam, że w 5 tyg. przybyło mnie tylko 1 kg, a dzisiaj, przez 2 tyg. przybyło mnie 4 kg!!!! I na wadze zobaczyłam 100,5 kg:baffled::confused2::angry:......... Lekarz pociesza, że to woda, która na pewno ze mnie zejdzie po porodzie. I teraz najważniejsze, Ainhoa spytałam lekarza, czy może mi coś dać odwadniającego na te moje opuchnięte nogi i ostatnio również ręce. A lekarz mi powiedział, że w ciąży nie wolno brać ŻADNYCH leków odwadniających i jeszcze walnął taki tekst: "chce pani zabić dziecko??".........:szok: Także dziewczyny, nie wiem co ci lekarze Wam proponują, mnie te słowa trochę wstrząsnęły.

Ja nie wzięłam ani jednej tabletki i nie mam zamiaru, stwierdziłam, że wytrzymam do porodu jeżeli opuchlizna nam nie szkodzi.
A u mnie na wizycie była równa 100 ale w domu miałam 101 kg hehe;) Dziwne, że lekarz tak Ci powiedział o tym porodzie, bo sądzę, że nawet przed 39 tygodniem nie urodzisz hehe:D

Fajnie, że wszystko w porządku, a co to za bakteria?? Wymaz z cewki moczowej to jak to się robi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry