weronkazzz
tulęTolę
mnie ginka kazala brac urosept w calkiem sporych ilosciach. do tego 3L wody dziennie minimum!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też dzisiaj zmywałam, ale ja zmywam ok. 3 godzin i w ratach, bo nie daje rady tak długo wystać, bo już się nie mieszczę przed zlewem, a niestety mam zabudowaną suszarkę i kładzenie na górnym rzędzie talerzy do nielada wyczyn w moim staniea my dzis dostalismy woznie jakis super hiper bo na taki nas nie stac ale calkiem fajny latwy w montazu
. jeszcze musze pozmywac i pojsc po pojemniczek na siku.
dzis mam dzien dobrych wiesciprzybylo mi 2cm w pepku z obsesyjnego mierzenia wynika
![]()
Poza tym szyjka zamknięta i długa, porodu mam się spodziewać po 37 tyg., wtedy dziecko będzie "donoszone". Obecnie waży coś ok.3000 dag. A teraz najgorsze, wagaaaa..........
Ostatnio aż nie wierzyłam, że w 5 tyg. przybyło mnie tylko 1 kg, a dzisiaj, przez 2 tyg. przybyło mnie 4 kg!!!! I na wadze zobaczyłam 100,5 kg

......... Lekarz pociesza, że to woda, która na pewno ze mnie zejdzie po porodzie. I teraz najważniejsze, Ainhoa spytałam lekarza, czy może mi coś dać odwadniającego na te moje opuchnięte nogi i ostatnio również ręce. A lekarz mi powiedział, że w ciąży nie wolno brać ŻADNYCH leków odwadniających i jeszcze walnął taki tekst: "chce pani zabić dziecko??".........
Także dziewczyny, nie wiem co ci lekarze Wam proponują, mnie te słowa trochę wstrząsnęły.