reklama

Otyłość w ciąży

Indziorka, i chyba na strachu sie skonczy bo to coraz lepiej wyglada.
O, martussia! Milo Cie tu widziec!
Redusia, dzieki, ale nie wiem czym ja zawinila.:-D
Dzewalajna, nie nakrecaj sie, spokojnie, ale... Ja bym juz sie po cichutku cieszyla.:tak:

Malo sie nie posikalam ze smiechu. Siedze na sofie, pisze tego posta, Karol siedzi obok i bawi sie jakas grzechotka, zaraz dalej lezy nasz najbardziej pro Karolowy kot, bezmozgi Tyslaw - wszystkie inne maja dosc zdrowego rozsadku zeby unikac malych raczek, on jeden daje sie szarpac, tarmosic i kopac. I nagle Tyslaw wydaje z siebie rozdzierajacy wrzaski i zrywa sie do ucieczki. Sie ja patrze na moje dziecie, a ono trzyma w reku koci ogon i wlasnie od ust go sobie odejmuje. Upieprzyl kota w ogon! Wszystkie 3 zeby przecwiczyl.:-D

reklama
kłaczek hm.... chyba już wiemy po kim Karolek charakter odziedziczył :P kuzynki córcia pierwsza też tak zwierzęta molestowała, po dwóch miesiącach wszystkie omijały ją szerokim łukiem :-D
jak to czym zawiniłaś, Twoje teksty potrafią dać do myślenia i do uśmiechu też, jesteś takim promyczkiem naszym :)

Indziorka, i chyba na strachu sie skonczy bo to coraz lepiej wyglada.
O, martussia! Milo Cie tu widziec!
Redusia, dzieki, ale nie wiem czym ja zawinila.:-D
Dzewalajna, nie nakrecaj sie, spokojnie, ale... Ja bym juz sie po cichutku cieszyla.:tak:

Malo sie nie posikalam ze smiechu. Siedze na sofie, pisze tego posta, Karol siedzi obok i bawi sie jakas grzechotka, zaraz dalej lezy nasz najbardziej pro Karolowy kot, bezmozgi Tyslaw - wszystkie inne maja dosc zdrowego rozsadku zeby unikac malych raczek, on jeden daje sie szarpac, tarmosic i kopac. I nagle Tyslaw wydaje z siebie rozdzierajacy wrzaski i zrywa sie do ucieczki. Sie ja patrze na moje dziecie, a ono trzyma w reku koci ogon i wlasnie od ust go sobie odejmuje. Upieprzyl kota w ogon! Wszystkie 3 zeby przecwiczyl.:-D

Dobre a Karolek madry chłopczyk musiał sprawdzic czy jadalny kot:-D :-D :-D

Martusia witaj:-) :-)

Pragne zaowazyc ze czwartek jest i czekam na potwierdzenie Dzewalajna :tak::tak: :tak:

Ja ide dzis mocz i morfologie robic ale to po 8 a ja od 5 nie spie i głodna jestem jak diabliiiiiiiii:dry::cool2: Dzis mam zamiar do rodzicow sie zakulac:-p a wieczorem meza zmolestowac jak sie da :szok: bo on sie boi :cool2: ale moze sie złamie po tylu miesiacach zakazu:cool2::-:-p:-)......

Witam z rana miłe Panie!
Dzisiaj z rana nastąpił przełom, mianowicie zrobiłam dzisiaj kolejny test i monitor wykrył wzrost estrogenu wiec dopiero zbliża mi się jajeczkowanie:-) wiec jeszcze nic straconego, ale się cieszę:-D
Miłego dnia i Ewelinka czekamy na rewelacje:tak:

redusia ja też lubię czytać kłaczkowe posty są takie "inne" niż wszystkie pozostałe ;D

Witamy kolejną Martę :) Gratulujemy już 14 tc. i będziemy czekać na nowiny :]

kłaczek - widzisz, widzisz - Ty naprawdę na prezydenta się nadajesz - pociągniesz za sobą owce, jak się patrzy :] A! i chciałam jeszcze dodać, że jak wczoraj zaczęłam oglądać "Porodówkę", to się zorientowałam, że angielski jej tytuł, to "one born every minute" - czyli dokładnie ten, o którym Ty napisałaś, że oglądałaś, prawda? I tak się zastanawiam, czy Ty z Karolkiem trafiłaś do podobnego centrum? Też położne się Tobą zajmowały, też sala pojedyncza z prysznicem i tym wszystkim (nawet rozkładane fotele dla osób towarzyszących)?

Dziękuję wszystkim za "siusiakowe gratulacje" - mój kumpel, jak zobaczył skan z USG powiedział: "DUŻEGO MA!", co mnie niesamowicie rozbawiło :D

dzewelajna - pobudka!! Czekamy na wieści!! &&&&& już mnie bolą od zaciskania :P

Dzień dobry :)

ja w szoku jestem, przespałam od północy do 8:30 bez pobudek prawie:szok: i czuję się wyspana, co jest jeszcze bardziej niemożliwe :-D

dzewelajna ja czekam ja :P już 9 jest, to poranne sikanie musiało być nooooo.... &&&&

fasolka obyś się dotoczyła bezpiecznie i badania były git ;-)

Totka komentarz kolegi zajebisty... :-D, a że kłaczek pociąga swoją charyzmą tłumy to nie od dzisiaj wiadomo :tak:

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za miłe przyjęcie!! ;) Na pewno będę tu częściej bywać, bo dziewczyny ważące 50 kg nie rozumieją problemu przyrostu wagi jaka nas spotyka!

Dzewelajna odezwij się!!

Marcia30 za owocną owulkę i Maleńką fasolinkę!!

Fasolka miłego molestowania z mężem!;) Na pewno się złamie i zapomni o strachu :cool2:

Indziorka mam nadzieję że zadomowię się tu i będę godnie reprezentować xxxxl-kowe ciężarówki :-p

reklama
jestem - musiałam rano do DPD podjechać po przesyłkę...jak zwykle musiałąm długo czekać bo jak zawsze nie mogli znaleźć....burdello bum bum

a co - 4 razy wstawałm w nocy siku - mam już tego dość - za 3 razem to już nawet mi się przsysnęło.

4 raz był o 4.30 więc wtedy zrobiłam test bo mąż wstaje o 5 i chciałam, żeby zobaczył.

Ale niestety bez szału - nadal bladziutka i pokazuje się dopiero po około 5 minutach jak już wszystko przeschnie z grubsza.

Dzisiaj idę po kolejne zakupy i kolejny teścik robię w niedziele rano. tydzień po spodziewanym okresie.

Miałam nadzieje, że będzie ciemna i wstawie wam fotę ale niestety na zdjęciach nawet nie widzę tej słabej kreseczki - za kiepski mam aparat.

Ale nadal sie cieszę i dzięęęęękuję wam moje kochane gwiazdy za kciukasy i dobre słowa.

Ha ! zdążyłam przed 10 :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry