reklama

Otyłość w ciąży

Heh no nasz dzidziuś też ponoć jest chłopcem :tak::-D i mam nadzieje, że nic się nie zmieni, bo różowych wdzianek brak;-) a wszystko co jest takie bardziej "dorosłe" to typowo dla chłopca :-) ale najważniejsze by był cały i zdrowy !

totka gratuluje siusiaka ;)
dzewelajna ale Ty nasz trzymasz w niepewności :-D oby się udało &&& ;)

december a co z tymi plamami na ciałku Boryska, znikły czy może już wiesz od czego to?

Hee ja to chyba jak słonie będę chodzić w ciąży 22 miesiące :-D:tak:

reklama
kłaczek to cieszę się, że już schodzi ja od zawsze jestem uczulona na takie sprawy, jak małemu dziecku się coś dzieje, ale jak powoli się wchłania i nie pojawiają się żadne inne symptomy to ulżyło mi:tak:

co do ślubów i nazwisk nie wiem czy dwuczłonowego nie będę miała, bo też panieńskiego zostawić w stanie nie będę, a moj i tak o mnie żona mówi już od dłuższego czasu (odkąd dzidzia rośnie inaczej o mnie nie powie)

lolcia91 no weź kobieto nie przesadzaj :P zobaczysz jutro skurczy dostaniesz :P i to w nocy, żeby CI takie głupoty po głowie nie chodziły :-)

Totka moja mama jest laborantką zaraz pójdę się jej zapytać co i jak ;)

Hej, nazywam się Marta! Jak widzicie na suwaczku spodziewam się drugiego dziecka (pierwsze niestety jest Aniołkiem)! Nigdy nie należałam do szczupłych kobiet, więc i w ciąży tym bardziej taka nie będę ;) Codziennie widzę na wadze trzy cyferki ech niestety;/ Przyjmiecie mnie do swego zacnego grona?? Podczytuje Was od dawna jednak dopiero teraz odważyłam się napisać!

Dzewelajna w marcu b.r. zobaczyłam drugą bledszą kreseczką, beta tylko potwierdziła ciążę ;) W maju sytuacja się powtórzyła i noszę pod sercem Maleństwo!! Trzymam kciuki!!

Hej, nazywam się Marta! Jak widzicie na suwaczku spodziewam się drugiego dziecka (pierwsze niestety jest Aniołkiem)! Nigdy nie należałam do szczupłych kobiet, więc i w ciąży tym bardziej taka nie będę ;) Codziennie widzę na wadze trzy cyferki ech niestety;/ Przyjmiecie mnie do swego zacnego grona?? Podczytuje Was od dawna jednak dopiero teraz odważyłam się napisać!

Dzewelajna w marcu b.r. zobaczyłam drugą bledszą kreseczką, beta tylko potwierdziła ciążę ;) W maju sytuacja się powtórzyła i noszę pod sercem Maleństwo!! Trzymam kciuki!!

Witamy w gronie puszystych mam :-D same Marty niedługo tu będziemy mieć ;-) Czym nas więcej tym lepiej:tak:

redusia ja też lubię czytać kłaczkowe posty są takie "inne" niż wszystkie pozostałe ;D

Ostatnia edycja:
dziękuję wszystkim za trzymanie kciukasów :-) jesteście wszystkie meeega

no i witam nową mamuśkę :-)

jeszcze tylko jakieś 11-12 godzin potrzymam was w niepewności - no i siebie też....

ale innej wersji niż ta że mam fasolkę upragnioną wreszcie nie przyjmuję już chyba - za bardzo się nastawiłam

dziękuję wszystkim za trzymanie kciukasów :-) jesteście wszystkie meeega

no i witam nową mamuśkę :-)

jeszcze tylko jakieś 11-12 godzin potrzymam was w niepewności - no i siebie też....

ale innej wersji niż ta że mam fasolkę upragnioną wreszcie nie przyjmuję już chyba - za bardzo się nastawiłam

Ja też już nie przyjmuje innej wersji :-D fasolka jest i koniec :-) tylko ujawnić się nie chce ;-) a spróbuj tylko napisać nam jutro, że masz okres :no: to normalnieeee nie wiem co ;))

Witam również nową ciężarówkę na forum :) a już się bałam, że jak dziewczyny się rozpakują to zostanę sama :P
ja też tak miałam, że długo czytałam to forum, aż w końcu odważyłam się zapisać :-) i nie żałuję naprawdę:) czasami te kobiety tutaj potrafią lepiej niż ktokolwiek inny podejść do Ciebie i poprawić Ci humor :) (za co przeokropaśnie dziekuję wszystkim :)

reklama
Rownież witam moja imienniczke i faktycznie niedługo to będzie forum Martusiek.
Ewelinka trzymam kciuki najmocniej jak sie da..moze chociaż tobie sie uda bo u mnie jakaś lipa z tym jajeczkowaniem , cały czas testy wychodzą negatywne czyli co? Chyba nie było jajeczkowania w tym miesiącu . Brak jajeczka , brak dzidzi:no: Doła mam jak stodoła bo tak sie
nastwaialam:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry