reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Leze sobie w lozku caly dzien, mysle ,spie , czytam.... a tu nagle lup.. bol jak cholera zadne tabletki nie pomagaja... po przynicy goracym przeszlo troszke... normlanie mam wrazenie jakby mi ktos piesc wsadzil i naciskal jak najmocniej jednoczesnie probojac rozciagnac moje biodra w dwie rozne strony...

Zadzwonil do mnie lekarz (niedziela?!
shocked.gif
) i powiedzial ze probka sie znalazla (gdzie niby?) i nie jestem w ciazy ale dla mojego spokoju mam przyjsc jutro do labratorium zrobia drugi raz i wyniki dadza mi odrazu. ha...
Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie.
Czuje sie jak Kate Midelton
laugh.gif

reklama
Pam To może taka ściema z tym, że tą próbkę znaleźli? Może znowu jakaś zagubiona w boju im się trafiła i stwierdzili, że Twoja? :D To oczywiście tak w żartach mówię ;) Przynajmniej jak jutro CI mają zrobić na cito to istnieje szansa, że już jej nigdzie nie zapodzieją, a z tym bólem przesrane w sumie jak ze skurczami u mnie teraz;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry