Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Leze sobie w lozku caly dzien, mysle ,spie , czytam.... a tu nagle lup.. bol jak cholera zadne tabletki nie pomagaja... po przynicy goracym przeszlo troszke... normlanie mam wrazenie jakby mi ktos piesc wsadzil i naciskal jak najmocniej jednoczesnie probojac rozciagnac moje biodra w dwie rozne strony...
) i powiedzial ze probka sie znalazla (gdzie niby?) i nie jestem w ciazy ale dla mojego spokoju mam przyjsc jutro do labratorium zrobia drugi raz i wyniki dadza mi odrazu. ha... Pytalam sie go tez co mam zrobic z tymi bolami powiedzial ze bole to dobry znak znaczy ze antybiotyki dziala.... ale jesli beda naprawde take ze nie moge nogami ruszyc to mam dzwonic (dal mi prywatny numer) i on przyjedzie. Czuje sie jak Kate Midelton
Pam To może taka ściema z tym, że tą próbkę znaleźli? Może znowu jakaś zagubiona w boju im się trafiła i stwierdzili, że Twoja? To oczywiście tak w żartach mówię Przynajmniej jak jutro CI mają zrobić na cito to istnieje szansa, że już jej nigdzie nie zapodzieją, a z tym bólem przesrane w sumie jak ze skurczami u mnie teraz