reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Witam:)
Oj Ewelina chyba zaczyna mieć bezsenność poranną:) Ja w ciąży też wstawałam o ekstremalnych godzinach hihi a teraz dupsko ciężko z wyrka ruszyć jak mała śpi:)
Miłego dnia dziewczynki. Mi też sprzątanie nie wychodzi:)
CAM00096.jpg Taka już duża jestem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się

Lenusia piękna i taaaaaka już duża.

E$welinka - wow - taka godzina, toć to masakra:-D

Kłaczku - super z tą fabryką, a wyciągnęli jakieś konsekwencje od tego pracownika co zepsuł ?

Witam sie i ja... u mnie dopiero 8.40.... ostatnio tak wczesnie wstalam... 2 miesiace temu jak mialam egzamin na 9 :-D cos spac nie moge.... na uczelnie dopiero na 12.30....

Ania- cora taka pieeeekna.... dasz troche ? :-D

O, rany! Jaka duza Lenka! I... ona jest podobna do Packi. :-)

Wy mi chyba w glowie siedzicie, Dziewczyny... Dzis 24 d.c to tak sobie siknelam z rana na wszelki wypadek, ale krecha jest jedna. Ostatnio w 24 dniu wlasnie juz mialam blada kreseczke... Wyglada ze lipa z tego i ze moge brac leki na te reke. Z drugiej strony moze to i dobrze. No i tak sobie kombinuje czy stan zapalny tez nie blokuje ew. ciazy - mialo by to sens.
Redusia, z tego co wiem, to odsuneli goscia od maszyny - jezdzi wozkiem widlowym i ustawia palety. W sumie zabawa polega na tym, ze do obslugi tych urzadzen ludzie musza byc konkretnie wyszkoleni, a fabryka nie ma "zapasowych" ludzi. Bardzo prawdopodobne, ze finalnie Rajmund przejdzie na prase bo byl szkolony na tej maszynie jako "zapasowy" - jak praser z innej brygady szedl na urlop, Rajmund wchodzil na jego stanowisko na nadgodziny. Normalnie pracuje na bodymakerach. "Ubaw" polega na tym, ze przez glupi blad jednego czlowieka polecialy premie calej zalogi z linii, omal zaloga nie poszla na "postojowe".

Hej pamięta jeszcze mnie ktoś? :sorry2:

Witam:)
Oj Ewelina chyba zaczyna mieć bezsenność poranną:) Ja w ciąży też wstawałam o ekstremalnych godzinach hihi a teraz dupsko ciężko z wyrka ruszyć jak mała śpi:)
Miłego dnia dziewczynki. Mi też sprzątanie nie wychodzi:)
Zobacz załącznik 522625 Taka już duża jestem:)
ale duża! pamiętam jak miała 3 dni a to już 3 miesiące :szok:

u nas walka z małą nadal trwa, buntuje się że szok, nie chce spać sama w łóżeczku, silne ją tego uczę ale drze się jak opętana..

A oto ona:

Zobacz załącznik 52265145566.jpgSL276808.jpg

słodkie te wasze dzieciaczki, uśmiechnięte

ja mam zdjęcia z dzieciństwa na których zawsze duje wrgule i na niektórych patrze spode łaba jak byczek

Nadalko - peeeeeeeeewnie, że pamiętamy:tak::-)
Boszzzzzzzzzz jak cudna niebieskooka Córka !!!
I też jaka duża, a pamiętam jak dołączyłam do forum to byłaś w 20 tc :szok:

reklama
Do góry