reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Oj, tam wypada nie wypada... Ja bym sie nie przejmowala, jak ma Cie uwierac w oczy to sobie ogarnij po cichu.

U nas szaro... Od dymu - pare domow dalej pieron wie czym w tym piecu pala, dosc ze dym bury wlecze sie nad ziemia zasnuwajac okolice. Dzis nawet szronu nie ma, wiec jest dosc cieplo.

reklama
u nas tez lada pogoda... wlasnie skonczylam prasowac te najbardziej potrzebne teraz sie dosuszaja... mam nadzieje ze chociasz troche podeschna.... jak nie to zabiore w reklamowce i wywiesze u rodzicow hahah

ale cisza...
szarlotkę sypaną upiekłam i ponad połowa już zniknęła:)
no i zajęłam się dziubactwem i tworzę kolejną suknię dla mojej księżniczki. Może do chrzcin w styczniu skończę:)

Sypane szarlotki tak maja, aniu. :-) Musze gdzies upolowac kwasne jablka... Cholercia tu jablko drogie jak pomarancze albo gruszki bo sprowadzane z Chile. W ogole Anglia jakos dziwna z tymi owocami - jablka z Chile, pomarancze z Hiszpanii, sliwki z Wloch, jagodowe bywaja z Polski... Najtansze owoce to... banany. A jablka deserowe na szarlotke raczej kiepskie.

Witam się po weekendzie :)

mmmmm... szarlotka :p gdyby mi się chciało ją zrobić :D Ja wczoraj jeszcze kremówkę miałam, bo mój mi kupił po pracy w piątek :p i ogólnie właśnie sobie spędziliśmy jakby nigdy nic leniwy weekend we dwoje+ alien:p Czuję, że młoda strasznie urosła, trzy razy w nocy wycieczka na siku, a jakiś tydzień temu zazwyczaj wystarczała jedna;)

Miłego dnia ;)

reklama
Do góry