reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Marta pewnie, że się cieszymy tylko dopiero dobre wieści czytamy :p Wiesz na zakupach ze swoim byłam, a wcześniej prasowałam, więc nie widziałam, że już po wizycie :) No widzisz, nie trzeba było się martwić tymi markerami :) a co do hormonów to dziwne trochę jeśli są w granicach to chyba nie może być ich za mało? po coś te normy są no nie? :p Także czekamy na święta i testowanie ;)

reklama
No dokładnie ja tez myslalam ze jak normy to normy ale juz nie chciałam z nia dyskutowac , zaznaczyłam tylko ze to było po owulacji tak na wszelki wypadek jakby zle spojrzała

marcia - super! gratulacje:) a teraz trzymam kciuki za dwie krechy;)

kłaczek - a może dawaj Karolowi dużą kolację bo biedak się nie najada na noc i dlatego je w nocy? trochę kiepsko, żeby sie przyzwyczaił do takiego nocnego jedzenia ;)

Kolacja o 8:00, je ile chce. Wczoraj jajecznice rabal, taka konkretna z ojcem, no, nie mozna powiedziec ze jedzonko z gatunku pojdzie na siku i znow glodny, a jednak...

Dzwoneczek... nie dla chlopca. :-D

Ostatnia edycja:
Marta Sama już widzisz, że ona to różnie, raz, że źle, bo coś, a drugim razem niby wszystko w porządku, a źle bo coś inaczej jej się pomyślało, więc będzie dobrze i to wszystko ;)

Kłaczek Bo Twój Karolek to szybką przemianę materii może ma i dlatego się jeszcze na jedzenie budzi? A dzwoneczek ładny jest :)

Witam i ja:)
Marcia a gdzie Ty mieszkasz, że tyle śniegu? u nas odwilż była i raczej jesiennie niż zimowo.M
Miłego dnia życzę wszystkim.

reklama
ania z centralnego Białegostoku nadaję , nawet nazwa adekwatna do pogody. my tu blisko do ruskich mamy a u nich to na prawde jak koniec swiata. nadeszła epoka lodowcowa:-)

pam powodzenia a co masz taka straszna babcie ze nie spisz od 5 jak pomyslisz ze musisz po nia jechac?

Do góry