reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

hej

Marcia ja tez po CC jestem i powiem Ci ze znikalam w oczach w pierwsze tygodnie. wazylam 75kg. ale nie boj zaby wszystko wrocilo znowu.

takze troche zazdroszcze tym paniom ktore rodzily i po tym ze byly w ciazy nie ma sladu oprocz malucha :)

reklama
Dzien dobry!

Stwierdzam z przerazeniem ze nasz watek umiera:no: nikt nic nie chce pisac trzeba w koncu zaciazyc to sie moze tu ożywi:-D
U mnie wredota w koncu przyszła popołudniu wiec teraz czekam na jej koniec i na owu. dzisiaj stanelam na wage a tam 95,9 hip hip hura musze jeszcze pare kilo w tym miesiacu zrzucic byloby fajnie te 5,9 no nic dziewczynki uciekam czytac ksiazke miłego dnia

Marcia, to w takim razie trzymam kciuki za nowy cykl :) I gratuluje spadku wagi! U mnie z tym kicha, raz juz 96,4 np, a nastepnego dnia 97,9 chyba przestane sie wazyc i zaufam lekko luzniejszym spodniom ;)

Ja sie nie odzywam bo raz ze mielismy maly kociol pare dni,kupowalismy auto :) A poza tym mam dola, bo to nie tak,ze mam jakiegos fiola na punkcie zajscia, staralismy sie 8 miechow bez efektu wiec uznalam ze cos jest nie tak, a to co teraz robie to wszystko ze wskazan lekarza, a nie moje widzimisie :( Wiec mi przykro czytac niektore rzeczy,no ale nic.

Miłego dnia

wiesz u mnie ta waga tez skacze i tak do konca to ja tej diety to nie trzymam. Ile masz wzrostu bo ja 1,70 i tak te moje BMI w granicy 33,21 mogło by spasc do 29 ale wtedy musiałabym wazyc 87 zobaczymy moze sie pokusze i zawalcze o ta wage
U ciebie ładnie wyglada tempka moze w koncu sie doczekałas owulacji , trzymam kciuki i nie przejmuj sie jakos to bedzie...musi byc!:-)

Ja mam 1,60 wiec sie tocze ;) Ale mam motywacje bo i ewentualna dzidzia i slub wiec musze sie przeprosic znowu z orbitrekiem :p Dzieki za wsparcie i kciuki, jakos nie wierze w ta owu bardziej ze jakas przeziebiona jestem,ale pod pacha temp mam ok,a nawet ponizej 36 czasem,wiec nie wiem. To mega dziwne po tylu miesiacach w koncu zobaczyc skok :) Ciekawe czy to metformina takie cuda dziala po tak krotkim czasie ;) No nic, dzis seteczka, oby nie bylo wiecej niz 110dc i przyszla @.

Tak sie zastanawiam czy mi umknelo, Totka urodzila? Bo jakos nie zarejestrowala i sie teraz zmartwilam

Hej :)

Ja byłam dzisiaj na kontroli, bo wyniki przyszły z wymazu z rany :) lekarz mówił, że powinno być ok, mam jeszcze o 5 dni przedłużony antybiotyk no i będę karmiła moją teraz mm a z cyców laktatorem, bo się męczy tak bidulka, że brak słów :/ Wiadomo- nie ma bezpiecznych antybiotyków w ciąży i przy karmieniu:) jak się jej polepszy to będę szczęśliwa :D Mnie ten lek rozregulował układ pokarmowy, a co dopiero jej :(

Pozdrawiam ;)

heh malo nas i cisza bo opieka nad dzieckiem jest zajmujaca i pozniej padamy razem z maluchami a do tego codzienne obowiazki ;) zreszta nie musze mowic, wiecie to :p

u mnie teraz nawet jak Oliwek w dzien zasnie i chce wlaczyc laptopa to zaraz sie budzi...

Akeake Totka miała termin na 22 styczeń tak jak i ja i też pod koniec ciąży coś się jej porobiło i leżała w szpitalu,więc pewnie już urodziła, ale fakt nie chwaliła się :p

Kurcze Lil i jeszcze jedna nowa kobietka w ciąży przyszły, tylko nic się nie udzielają :( mi ciężko pisać, póki się nie wykuruję do końca :/ a poza tym ile o dzieciach można pisać :D lepiej czytać o waszych staraniach, tym bardziej jeśli zakończą się sukcesem jak dzewelajny, której też nie ma ostatnio :(

reklama
Indziorka co dokladnie sie dzieje z rana? jesli mozna wiedziec... mi sie okropnie goila przez nadmiar skory po porodzie kiedy bym nie patrzyla jest czerwono fioletowa a po prawej stronie sina - tu mi sie paskudzilo najwiecej.

od miesiaca szukam dobrej diety i nie moge znalezc ciagle mi sie kolacze cukrzycowa - w miare normalna. albo 13dniowa. ale co po tych 13 dniach? jojo? chyba bym sie pogryzla z wscieklosci.

Do góry