reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Martusia wiem właśnie, że cesarzowe narzekają na fałd skórny nad blizną, którego (odpukać;) ja nie mam... rana mi się z lewej strony paprze, bo sprzedali mi bakterie, ale bardziej chodzi o obrzęki, które się robiły/robią (?) w jamie brzusznej w otoczeniu cięcia... przez to rana nie może się zagoić- ja nie mogę do tego dopuścić- żeby ten płyn co się zbiera miał ujście. co do wagi, ja już z siebie jestem zadowolona, co do jedzenia- mój żołądek dalej jest wybiórczy, poza tym brak apetytu, i dieta karmiącej- zero smażonego lekko i na temat :p i brzuch wygląda chyba lepiej niż przed ciążą :p ale brakuje mi jeszcze sprawności fizycznej i będzie dobrze :)

reklama
Uff skonczyłam czytac 3 tom trylogii o Grey-u. cudna ksiazka polecam. Mozna se pomazyc o takiej miłosci...

U mnie bez zmian, konczy sie @ dzis na wadze 95,3 co mnie bardzo cieszy a przez ksiazke jak zjadłam sniadanie tak do teraz nic nie jadłam bo chciałam skonczy i wcale mi sie nie chce jesc:-)

Cześć:)
Choć nie wiem czy ktokolwiek odpowie na powitanie. Cicho tu i nie ma co poczytać:(
co robicie, że Was nie ma?
Ewelina co u Was???
Kłaczek a Ty gdzie się schowałaś?
A Reszta koleżanek???
Miłego popołudnia życzę.

Hej dziewczyny

Ja jestem i zagladam ale jakos nie ma co pisac :( Z niecierpliwoscia czekam na @, niby juz 9dpo jesli wogole byla. Poza tym w domu ciagle cos do roboty i problemy z kotka znowu, okazalo sie ze ma permanentna rujke i zeby ja wysterylizowac dajemy jej leki zeby to zatrzymac i wtedy ciachac. Dzis juz troche lepiej,ale strasznie sie wymeczyla przez prawie miesiac ciagle w rujce ;( Z drugiej strony troche szkoda bo w rujce byla taaaka kochana :p A dzis juz z powrotem zatapia w nas kły ;) Poza tym mam dola i wg Mojego mam PMSa bo sie wnerwiam i rycze co chwile, a z jego obserwacji juz daawno taka nie bylam wiec oby cos sie w koncu ruszylo.

Ide na all szukac jakis fajnych zatyczek do uszu, bo Moj tak chrapie ze szalu dostaje, a te co mialam juz sie zuzyly;)

No od razu lepiej:)
My dziś z rybiatą sami w domu i mimo, że przy małej jest co robić to jakoś nie ma do kogo gęby otworzyć:)
Tak się chciałam za dietę wziąć, że z tego myślenia napoleonkę zrobiłam hehe.
wiem, że grzech, ale...:p

Marta Fajnie, że waga w dól, bo i Ty zapewne lepsze samopoczucie masz ;)

Akeake Oby się ruszyła u Ciebie @ i będziesz mogła staranka od nowa zacząć ;)

Ania Ja dzisiaj akurat gości miałam :p to wiesz ktoś mi odpowiadał, a nie monolog do dziecia swego prowadziłam :p

Ja miałam kryzys laktacji- mam nadzieję, że już zażegnany bo i dla mnie i Juli męczący :/ i z raną lepiej :) także humor lepszy- teraz pozostaje mi tylko wrócić na mieszkanie i będę ze swoim już zupełnie szczęśliwa ;)

Julka 1.02.2013r

DSCF0170.jpg

Indziorka, sliczna Julcia :) Fajnie ze u Ciebie lepiej z ta rana, zdrowka zycze i aby problemy z laktacja nie wracaly ;)

Marcia, zazdroszcze Ci tej wagi, mi jakos nie idzie w dol, choc sie dziwie bo ciuchy sa troche luzniejsze jakby a jak wczoraj zalozylam takie zimowe buty na łydke to jakos tak luzne byly choc zawsze za ciasne, moze mi woda zeszla jakos z organizmu czy cos. I mam do Ciebie pytanko, bo pamietam ze wspominalas cos o zylakach kiedys. Bo ja mam na prawej nodze,tak mi sie ciagnie od lydki az na wew. strone uda, takie jakby koraliki sine,to sa zylaki? Bo pajaczki to nie zylaki,no nie? I sie martwie bo mnie okropnie boli ta noga ostatnio, lykam w razie czego jakas tam diosmine czy cos, ale mam stracha czy nie jakis zakrzep.

Ale mnie cos dzis muli podbrzusze chyba ide spac zaraz ;p

reklama
Akeake Się śmieje do swojego, że córa nam się udała ;) Dziękuję ;) A u Ciebie może waga nie leci, bo rzeczywiście na okres Ci się zbiera? a wtedy organizm więcej magazynuje wody i jesteś napuchnięta ;) I problemy z laktacją jeśli wierzyć położnym wrócą, za trzy tygodnie i ok 3 miesiąca Julki :) ale zobaczymy co to będzie :) No ja mam nadzieję, że z tą raną koniec przygód, bo czuję się ja kaleka, młodej wykąpać nie mogę, rzeczy nosić nie mogę :/

Do góry