reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam. ;) Obecnie jestem w 10t6d. Waga w domu wskazuje 98 kg. U lekarza 102kg. Rozbierznosc duza ale naiwnie wierze, ze domowa waga wazy lepuej. ;) Kolejna wizyta 27 stucznia. Termin porodu 12 sierpien.

Witaj sylwia! Gratuluje dzidzi :-)

ja to przyjelam taktyke ze waze sie sama w domu zawsze nadczo po porannej toalecie bo waga przede wszystkim rozni sie w zaleznosci od pory dnia , masz na sobie ubranie itd dlatego ja powiedzialam u swojej ginki ze sie waze sama i podaje ile waze a u prywatnego nikt mnie nie wazy tylko doktorek pyta ile waze :-)

czesc dziewczyny ja zaraz śmigam do lekarza, mam na 15-stą.. stwierdziłam że jeśli to ciąża to trzeba to wziąć na klatę a jeśli okaże się że nie to dziś się upijam hehe ale to pewnie ciążą.. brak okresu, ostatni 28.11.2013, test pozytywny, ból piersi taki że nie mogę ich dotknąć no i ogólne zmęczenie, osłabienie. To będzie nowy lekarz dlatego mam stres jak to u niego będzie, czy jest jakiś wyrozumiały i czy się z nim dogadam... trzymajcie kciuki.
Schudnąć 30kilo -> marzenie!!

no to jest dzidzia, narazie mała fasolka ale widziałam jak bije serduszko. dostałam skierowanie na badania. jestem otyła więc musze uważać na to co jem. że mam przepuklinę to nic z nią nie zrobię, może sie powiększać ale nie powinna zagrażać mojemu czy dziecka życiu. to jest przełom 7/8tydz. odpoczywać, dbać o siebie i się nie przemęczać.

reklama
Do góry