Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po 1. to gratuluję :-)Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
Wczoraj zrobiłam test i najprawdopodobniej jestem w ciąży(wpadka) przy wzroście 160 ważę 105 kg boje się. Poradźcie co mam zrobić. Stoosować teraz jakąś dietę.?
hej hej kobietki jestem znów z wami. jestem juz po glukozie której sie bardzo stresowałam ........ a wyniki........ aaaaaaaa ........ na czczo 84 a po 2 godz (75gr) = 96 !!!!!!taka jestem happy
![]()
i schudłam od ostatniej wizyty 4 kilo nie wiem jakim cudem bo jem normalnie, nawet zjadłam pizze ostatnio, tyle tylko że ograniczyłam białe pieczywo, nie pije gazowanego a na kolacje się nie objadam. no więc jak narazie fajnie.
według jednego lekarza to 28 tydz, według innego to 29...... ale czuje sie ok tylko coraz ciężej i nie mam sił, ale śpie dobrze, ogólnie jest ok , co u was jak sie czujecie??