Olucha poczytaj koniecznie https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ może będzie ci łatwiej podjąć decyzję
ja przyznam że momentami płakałam ze śmiechu
reklama
Karina34
Fanka BB :)
Jeraha .. Koło godziny było ... Chyba
Zobaczymy po poniedziałku
U nas położna jest płacona przez ubezpieczenie , mam Polkę
, wczesniej pracowała w tym szpitalu gdzie Emily sie urodziła i gdzie znowu bede rodzic
Bede miala cc i moj bedzie drugi raz tez ze mną
u nas to jest możliwe .., jak Emily sie urodziła to mieliśmy rodzinny pokój wynajęty .. , także moj był ze mną przez ten cały czas ...
Olucha no bym trzepła twojego M ..., co to za teksty ??? Przykro mi
Madalena ... No było teraz na czczo , bedzie w poniedziałek ...
W pierwszej mi moja ginekolog wogole nie zrobiła
To była moja pierwsza ciaza i nie bylam na żadnym forum wtedy wiec nie wiedziałam ze trzeba to robic ...
Aisha no było po chlebie ...
Miłego dnia
Zobaczymy po poniedziałku
U nas położna jest płacona przez ubezpieczenie , mam Polkę
Bede miala cc i moj bedzie drugi raz tez ze mną
Olucha no bym trzepła twojego M ..., co to za teksty ??? Przykro mi
Madalena ... No było teraz na czczo , bedzie w poniedziałek ...
W pierwszej mi moja ginekolog wogole nie zrobiła
To była moja pierwsza ciaza i nie bylam na żadnym forum wtedy wiec nie wiedziałam ze trzeba to robic ...
Aisha no było po chlebie ...
Miłego dnia
oluchapoducha
dziewczyny odszedł mi dziś o 11 ten czop śluzowy krwisty, panikuje juz. akurat byłam na ktg nikt mnie nie chcial zbadac mowiac prosze czekac w domu na skurcze a jak sie zacznie to nie przyjezdzac dzis bo odsylamy pacjentki bo nie ma miejsc! na ile czasu przed porodem ten czop odchodzi???
rurka
a mi dopiero w trakcie porodu odchodził... więc nie ma reguły...
kochana... czyli co? jednak na naturalny się nastawiasz? bo to już już...
podczytaj sobie wątek poród na wesoł poprawi si nastrój
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
ja i aisha już się tam rozgościłyśmy
a raczej zaczytałyśmy ... spojrzysz pozytywnie na poród SN 
kochana... czyli co? jednak na naturalny się nastawiasz? bo to już już...
podczytaj sobie wątek poród na wesoł poprawi si nastrój
ja i aisha już się tam rozgościłyśmy

madalena_82
Dziewczyny wlasnie sobie czytam ten watek o porodach wa wesolo! Baaaaardzo polecam!!! Wczoraj poplakalam sie ze smiechu i myslalam ze dostane.skurczy od tego :-)
Olucha ja nie mam doswiadczenia ale jak odeslali do domku to wiedza co robia. Mysle ze tak czy inaczej urodzisz teraz jako pierwsza z nas :-) trzymaj sie kochana i pisz w miare mozliwosci co sie u Ciebie dzieje! A jak Twoja dzidzia? Rusza sie? Trzymamy kciuki z calych sil!!!
Olucha ja nie mam doswiadczenia ale jak odeslali do domku to wiedza co robia. Mysle ze tak czy inaczej urodzisz teraz jako pierwsza z nas :-) trzymaj sie kochana i pisz w miare mozliwosci co sie u Ciebie dzieje! A jak Twoja dzidzia? Rusza sie? Trzymamy kciuki z calych sil!!!
Jeraha
Zaangażowana w BB
Oluchapoducha, jeszcze troche i bedziesz miała to juz za sobą, nawet nie wiesz jak co zazdroszcze
dzis byłam u gin i wszystko niby ok, ale kazała mi żelazo lykac, ze niby mi morfologia spadła
a wy mialyscie z tym problem? Jakie mialyscie krwinki biale, bo ja mam 9,75, a wszędzie pisze ze w ciazy moga byc podwyższone wiec juz sama nie wiem czy dobre sa
czesto macie usg w ciazy?
dzis byłam u gin i wszystko niby ok, ale kazała mi żelazo lykac, ze niby mi morfologia spadła
reklama
Ja mam morfologia super ekstra zawsze. Wiec nic nie biorę. Warto jeść tez produkty bogate w żelazo, np buraczki
Usg mam co wizytę bo chodzę prywatnie. Teraz mam wizyty juz co tydzień. Bo u nas na Śląsku nie robi się ktg.
Normalnie na NFZ są 3usg bezpłatne.
Usg mam co wizytę bo chodzę prywatnie. Teraz mam wizyty juz co tydzień. Bo u nas na Śląsku nie robi się ktg.
Normalnie na NFZ są 3usg bezpłatne.
Podziel się: