reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jeraha .. Koło godziny było ... Chyba :p
Zobaczymy po poniedziałku :)

U nas położna jest płacona przez ubezpieczenie , mam Polkę :) , wczesniej pracowała w tym szpitalu gdzie Emily sie urodziła i gdzie znowu bede rodzic :)
Bede miala cc i moj bedzie drugi raz tez ze mną :) u nas to jest możliwe .., jak Emily sie urodziła to mieliśmy rodzinny pokój wynajęty .. , także moj był ze mną przez ten cały czas ...

Olucha no bym trzepła twojego M ..., co to za teksty ??? Przykro mi :(

Madalena ... No było teraz na czczo , bedzie w poniedziałek ...
W pierwszej mi moja ginekolog wogole nie zrobiła :(
To była moja pierwsza ciaza i nie bylam na żadnym forum wtedy wiec nie wiedziałam ze trzeba to robic ...

Aisha no było po chlebie ...

Miłego dnia :)

Chleb baaardzo podnosi cukier wiec jak teraz zrobiłaś na czczo to powinny być lepsze wyniki :)
O dziwo lepiej zjeść pół tabliczki czekolady niż kromke chleba białego :)

dziewczyny odszedł mi dziś o 11 ten czop śluzowy krwisty, panikuje juz. akurat byłam na ktg nikt mnie nie chcial zbadac mowiac prosze czekac w domu na skurcze a jak sie zacznie to nie przyjezdzac dzis bo odsylamy pacjentki bo nie ma miejsc! na ile czasu przed porodem ten czop odchodzi???

Nawet kilka dni przed może odejść. Mojej koleżance odszedł 10dni temu i nic się nie dzieje. Tylko uważać trzeba by infekcji nie dostać.

Dziewczyny wlasnie sobie czytam ten watek o porodach wa wesolo! Baaaaardzo polecam!!! Wczoraj poplakalam sie ze smiechu i myslalam ze dostane.skurczy od tego :-)
Olucha ja nie mam doswiadczenia ale jak odeslali do domku to wiedza co robia. Mysle ze tak czy inaczej urodzisz teraz jako pierwsza z nas :-) trzymaj sie kochana i pisz w miare mozliwosci co sie u Ciebie dzieje! A jak Twoja dzidzia? Rusza sie? Trzymamy kciuki z calych sil!!!

Oluchapoducha, jeszcze troche i bedziesz miała to juz za sobą, nawet nie wiesz jak co zazdroszcze:)
dzis byłam u gin i wszystko niby ok, ale kazała mi żelazo lykac, ze niby mi morfologia spadła:( a wy mialyscie z tym problem? Jakie mialyscie krwinki biale, bo ja mam 9,75, a wszędzie pisze ze w ciazy moga byc podwyższone wiec juz sama nie wiem czy dobre sa:( czesto macie usg w ciazy?

reklama
Ja mam morfologia super ekstra zawsze. Wiec nic nie biorę. Warto jeść tez produkty bogate w żelazo, np buraczki :)

Usg mam co wizytę bo chodzę prywatnie. Teraz mam wizyty juz co tydzień. Bo u nas na Śląsku nie robi się ktg.
Normalnie na NFZ są 3usg bezpłatne.

Do góry