reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jaki malutenki! Ja w rownym 20tygodniu mam mniej-wiecej taki jak Ty!
1495193153-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za miłe słowa :)Co do mojego brzuszka to mimo 8 miesiąca moi sąsiedzi jeszcze nie wiedzą ,że jestem w ciąży :-) :) Madagas śliczny brzuszek :) Kattaya insuliny nie mam i szczerze diety zbytnio też nie ,bo jem wszystko w tym słodycze (każdego dnia:-D) a cukier po posiłkach nigdy nie przekroczył 120 :) Teraz robiłam hemoglobinę glikowaną gdzie miałam 4,9 a norma od 4,8-5,9 a drugi mój wynik to 30 gdzie norma jest od 29-42 z tego wynika ,że zbytnio nie mam cukrzycy ;)
c55fskjo1wwtjzxe.png

Agunia witaj:* Kolejny chłopczyk na naszym wątku będzie:) Ja też mam cukrzyce ale jakbym jej nie miała:)
Piękne brzuszki:) To ja jestem chyba najniższym kurdupelkiem bo nawet 160cm nie mam;p
W Poznaniu też upał nie do wytrzymania,dzisiaj nawet nosa z domu nie wychylam;p

reklama
Witam nowa mame. :)
Ladne macie brzuszki i w ogole u was nie widac tych kilogramow. Bez sciem!

Zuza nie gadaj, nigdy bym nie powiedziala, ze ty taki kurdupelek. Ja niewiele wyzsza bo mam 164. Dwie, male kulki. ;)

U mnie dzis tez letnia pogoda, fajnie juz tak otworzyc balkon.. Lecimy wieczorem w plener świętować mojego meza urodziny. A jutro powtorka. :)

Milego, spokojnego weekendu dziewczynki.

Do góry