Justi musisz bardziej podchodzić na chłodnoMnie cały czas bola piersi, z 8 lat mnie nie bolały. Dziwne jeśli okaże się że nie jestem w ciąży.☺

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justi musisz bardziej podchodzić na chłodnoMnie cały czas bola piersi, z 8 lat mnie nie bolały. Dziwne jeśli okaże się że nie jestem w ciąży.☺
Justi musisz bardziej podchodzić na chłodno![]()
wiem kochana co mówię , długo już się staram dużo testów poszło i tyle już objawów miałam , i być może dlatego teraz podchodzę do tego tak spokojniej. Poczekaj do @ i wtedy analizuj tak to tylko dostarczasz sobie dawkę stresu,a to w ciąży nie wskazane
.A szczerze to taka sama byłam
Skąd jesteś? Pierwsza ciąża? Gratuluję ciążyCześć dziewczyny. I ja tu dołączę
Obecnie jestem w 6tc+1, ważę 112 kg. Narazie jest wszystko w porządku. Wyniki dobre. Zmagam się z niedoczynnością tarczycy i Hashimoto.
Musisz napisać miasto i są też grupy z konkretnych miast.Znacie jakiegoś dobrego ginekologa miłego dla puszystych?![]()
Z Białegostoku. Tak, pierwsza ciążaSkąd jesteś? Pierwsza ciąża? Gratuluję ciążyu mnie 13 tydz
O super z czystym sumieniem polecam Ci Jolantę Świątecka prowadziłam u niej ciążę z otyłością wspaniała kobieta nigdy słowa złego nie usłyszałam i wogole. Ile masz lat? Fajnie Cię poznacZ Białegostoku. Tak, pierwsza ciąża![]()
super że jesteś miło nam cie poznaćCześć dziewczyny. I ja tu dołączę
Obecnie jestem w 6tc+1, ważę 112 kg. Narazie jest wszystko w porządku. Wyniki dobre. Zmagam się z niedoczynnością tarczycy i Hashimoto.