reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

reklama
Bo ty jesteś mała jednostka szpitalna ;-) no i wszystkich jednym :baffled:
u nas o 5 rano jest okrzyk jaka temperatura!!!!!przyznam że nie raz zmyśliłam z zamkniętymi oczami (właściwie chyba raz zmierzyłam:-p)

jejciu..... u nas mierzą temp pielęgniarki- położne.....

dopakowałam suszarke i skarpetki.... ostatnie ubezpieczenie tez włożyłam....

kakakarolina, ja byłam w 3 szpitalach w tym jeden wojewódzki i to jest pierwsze zadanie zmiany pielęgniarek temperatura, każą tylko pilnować swoich sterylnych nakładek bo są reglamentowane:tak: Na mojej liście do szpitala ze strony nie ma takiej pozycji i przyznam się, że jeszcze nigdzie nie widziałam.

U mnie pielęgniarki mierzą. Mają termometr bezdotykowy i komicznie to wygląda, bo chodzą po sali, kobiety zazwyczaj karmią albo przewijają dzieci, a one z tym sprzętem podchodzą, "celują" w delikwentkę, mówią "dziękuję" i idą dalej ;)

reklama
Do góry