reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

Kaira widac je na filmiku jak Paulinka chodzi???Takie smieszne na zawiasach prawda???Jak tak to z calego serca wam go zazdroszcze.Boze jak ja chcialam takie, no ale nie do dostania:-(Moj 9,5 letni brat mial takie, no ale mama je dostala i komus podarowala.Strasznie teraz zaluje ale komus sie przydalo a nasze tez jest fajniste:tak::tak::tak:Pasy uzywam jak mnie nie ma w pokoju bo tak to Lol grzeczny.
U nas kroluja

reklama
Kaira widac je na filmiku jak Paulinka chodzi???Takie smieszne na zawiasach prawda???Jak tak to z calego serca wam go zazdroszcze.Boze jak ja chcialam takie, no ale nie do dostania:-(Moj 9,5 letni brat mial takie, no ale mama je dostala i komus podarowala.Strasznie teraz zaluje ale komus sie przydalo a nasze tez jest fajniste:tak::tak::tak:Pasy uzywam jak mnie nie ma w pokoju bo tak to Lol grzeczny.
U nas kroluja Smerfne Hity, szczegolnie Loczek Blond, najwieksze

Moje dziecię właśnie zasnęło. Jest taka niezdecydowana z tymi drzemkami:szok: Wczoraj spała koło 12 przez 1,5 godzinki i do wieczora już nic, a dziś jeszcze 10 nie ma a ona śpi. :sorry2:

U mnie też krzesełko drewniane. Kuba strasznie w nim pajacuje. Przede wszystkim wstaje i wyłazi na stolik., muszę wprowadzić szelki.

Co do drzemek mamy dwie, ale czasem przerywane i muszę iść dolulać, co mnie ostatnio wkurza. W ogóle jestem jakaś podminowana.

u mnie seba spi od jakiejs godziny:-)i zalicza zawsze jakies dwie drzemki dziennie rano kolo 10 potrafi pospac jak sie uda nawet 1,5-2 h i pozniej kolo 15 jakies 30min
ja nie uzywam krzeselka biore malego na kolana i karmie lub ganiam za nim z lyzeczka po calym domu:-pzalezy od dnia
seba uwielbia piosenki dla dzieci dlatego rano jak chce cos zrobic wlaczam vh1 i oglada rock your baby najbardziej lubi schnapiego babe lili kroliczka tutu(czy jakos tak)i gammi bear (tego miska lubi najbardziej):tak:a mama w tym czasie rejony odwala;-)

a zapomnialam sie pochwalic ze obcielam sebcia bo juz mial wloski jak dziewuszka;-)wiec maszynka i jechane ale wrzask byl niemilosierny :sorry2:podejrzewam ze gdzies mogly zostac dluzsze wloski ale coz tak sie scina rozdarciucha:-p

Martynka na naszym siedzisku też troszkę można rozłożyć oparcie...może nie całkowicie do pozycji półleżącej ale kto tam by chciał spać:-D

Cynamonka ja tez ostatnio jakas podminowana jestem.Wyzywam sie na moim mezusiu.Biedny az mi go szkoda bo ja sama nie wiem co o co mi czasem chodzi:-D
Ewa2500 to musial byc widok:-)

A moja mala dzis rano gdy sobie raczkowala (a raczej pedzila) zaliczyla wywrotke:-( Az sobie warge przegryzla:-( Tak mi jej bylo szkoda:sad: Teraz wlasnie wstala spala az 2h.

Bodzinka tak to to krzesełko:happy:mieliśmy go przemalować ale stwierdziłam że straciłoby swój urok;-)za kilkanaście lat dostane niezłą kasę za niego w muzeum:-p

Teraz Paula właśnie zasnęła,to jej pierwsza drzemka i zapewne ostatnia dzisiaj:eek:

U nas też guz na guzie. jeden na czole zrobił się już żółty,na policzku jeszcze fioletowy,pare dni temu rozwaliłą nos o półkę(troszke się krewka lała ale przynajmniej płaczu nie było) no i wczorajszy na środku czoła,dość sporawy. tak teściowa pilnuje wnusie;-)
Ale najbardziej wkurza mnie jak moja mama chodzi za Paulą i przykłada ręce na wszystkie kanty żeby przypadkiem wnusia się nie uderzyła. a niech się uderzy przecież w ten sposób się uczy.
a słowa"nie" czy "nie wolno" to dla Pauli najśmieszniejsze słowa.

reklama
Ewa to musisz pokazać koniecznie Sebka...
Kaira dla Lilki to też są zabawne słowa, niestety używam ich coraz częściej. dzisiaj wyszłam z pokoju tylko na chwile a tu słyszę huk i płacz...pędzę a tu kolumna leży na podłodze /Lila musiała pociągnąć za przewód/ więc ja ją na ręce, przytulam, całuję a ta niepostrzeżenie złapała za wiszącego kwiatka który wylądował na...mnie:angry:. ależ byłam wkurzona...na chwilę nie można stracić z oczu małych rączek...a Lila taka spokojna była...

Do góry