reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

reklama
Polu no to mieliście rozrywke,ja zawsze marzyłam żeby zobaczyć na żywo mecz siatkówki.
Bara dużo zdróweczka Wam przesyłamy:tak:
Kasia ogromniaste gratulacje. ja też początkiem września zostałam ciocią,już moja Paulisia nie jest namłodsza;-)
dla Sebusia 100 lat i więcej:-)

Wszystkiego naj dla Sebcia:-):-)
Sikoreczka tak patrze na zdjecia Twoich Szkrabow w suwaczkach i mam wrazenie jakbym blizniaki ogladala;-)Strasznie na tych fotkach podobni do siebie.Super:tak::-D

bara zdrowka dla rodzinki zycze:-)
kasiu grtulacje z okazji zostania ciotka:tak:i dla rodzicow malego dawidka:tak:
polu super zobaczyc cos takiego na zywo:tak:
kaira dla ciebie tez grtki z okazji zostania ciotka:tak:
dziekujemy bardzo za zyczenia :-)

No, chwale sie - dzisiaj pierwsze prawdziwe butki dla Lea zostaly zakupione! Byl problem z wyborem, bo Leo ma pulchna stopke, w zadne buty nie chciala wejsc, ale w koncu znalezlismy sliczne. Jutro zrobie mu w nich fotke ku pamieci. :-)

Dziękuję za gratulacje i życzenia dla siostry. Niestety nie jest im jeszcze dane cieszyć się w rodzinnym gronie, bo Dawidek ma żółtaczkę i trzeba go naświetlać, a już siostra miała w poniedziałek wypis na stoliku :-(. Jest podobno szansa, że jutro już będzie dobrze, ale to słyszy codziennie :-(

Wyprasowałam góóóóóóre prania,zajeło mi to 1,5h:confused: poskładałam,pochowałam i czuję się teraz jak 80 letnia babcia...padam na ryjek...
A zapomniałam się wam pochwalić że od poniedziałku wracam na studia:-) czas skończyć tą nieszczęsną magisterke;-)

Kasiu niech siostra i Dawidek wracają jak najprędzej do domku!

reklama
Kaira gratulacje.No i współczuje prania, ja ostatnio nie prasuje góry prania tylko na bieżąco.Leniwa jestem.
Kasiu nie martw sie Lolek terz był naswietlany i dość szybko wrócił do siebie.Był w naświetlarce niecałe dwa dni a miał ją wysoką.Na pewno niedługo wyjdą.

Do góry