reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

reklama
pola, anii - :-D:-D:-D:-D:-D:-D Zdolne panie niesłychanie ;-)
Kasia - :cool2: Co tam czerwona torebka! Teraz to juz na pewno zabronią naszym dzieciom to oglądać ;-)

nie wiedziaŁAM ZE MAMY TAKIE UZDOLNIONE KOBITKI:-)to tylko Zuza, poetki trzeba miec łep zeby tak na poczekaniu wymyslic:szok:a co do celulitu to popieram:tak:

Dla Wszystkich Listopadowych Dzieciaczków i Wszystkich Dzieciaków na Forum Dużo Słońca w Dniu Waszego Święta i na Cały Rok
życzy ciocia Kasia

Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
zawsze jeden uśmiech więcej...:-D:-D:-D

życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!

Drogie dzieci, same wiecie, co najlepsze jest na świecie.
Oprócz lodów i lizaków, czekolady i gryzaków
Wasza mama i Wasz tata, pamiętajcie to przez lata!
W dniu święta Waszego życzę zęba kolejnego,
butli lub cyca (koniecznie pełnego) i wszystkiego najlepszego.
wierszyk ten jest od Pauliny oraz całej jej rodziny:-)

Moc buziaków i radości
niech na buziach Waszych gości!!!

Niechaj ten dzień "dzieciaczkowy"
będzie dla Was wyjatkowy!!!
:-):-):-)

reklama
Wow! Dziewczyny! Wygrałam Hani prezent na dzień dziecka w konkursie bb :-) Ciężarówkę z klockami :-D:-D:-D Nie ma mała wyjścia - będzie się bawić samochodami :cool2:
Ale się jaram! Ostatni raz wygrałam w podstawówce linijkę z gumy do żucia :-D:-p:-D

Do góry