Lilcia cudowna, pani Mikołajowa pierwsza klasa 

!!!
!!!
Ewa idzie nowy rok - nowe palny, nadzieje marzenia. Ten już trzeba pomału odkreślić i myśleć o przyjemnościach. A tak przy okazji, ładny awatarek Czy to dzieło Pauli?
 Czy to dzieło Pauli?
Gratulujemy ślicznych prezentów grzecznym dzieciom
My wczoraj z okazji mikołajek poszliśmy z mężem na koncert Hey. To jest mój ulubiony zespół i zawsze koniec listopada, początek grudnia mają koncert w Toruniu i zawsze chodziliśmy. W zeszłym roku z wiadomych przyczyn nie dało, ale jak sobie policzyliśmy to sami gdzieś poza domem bylismy w zeszłym roku w październiku . Tak więc teściowa została na noc, a my po koncercie mielismy się jeszcze gdzieś przejśc, skorzystać z okazji, ale z nas już niezłe zgredy, bo byliśmy tak zmęczeni, że wróciliśmy po 23 do domu
. Tak więc teściowa została na noc, a my po koncercie mielismy się jeszcze gdzieś przejśc, skorzystać z okazji, ale z nas już niezłe zgredy, bo byliśmy tak zmęczeni, że wróciliśmy po 23 do domu 

!!!
!!!Ewa idzie nowy rok - nowe palny, nadzieje marzenia. Ten już trzeba pomału odkreślić i myśleć o przyjemnościach. A tak przy okazji, ładny awatarek
 Czy to dzieło Pauli?
 Czy to dzieło Pauli?Gratulujemy ślicznych prezentów grzecznym dzieciom

My wczoraj z okazji mikołajek poszliśmy z mężem na koncert Hey. To jest mój ulubiony zespół i zawsze koniec listopada, początek grudnia mają koncert w Toruniu i zawsze chodziliśmy. W zeszłym roku z wiadomych przyczyn nie dało, ale jak sobie policzyliśmy to sami gdzieś poza domem bylismy w zeszłym roku w październiku
 . Tak więc teściowa została na noc, a my po koncercie mielismy się jeszcze gdzieś przejśc, skorzystać z okazji, ale z nas już niezłe zgredy, bo byliśmy tak zmęczeni, że wróciliśmy po 23 do domu

Ale jutro ma być na mazurach ładnie wiec może uda mi się w końcu przewietrzyć kurdupla małego ;-)
 Ale jutro ma być na mazurach ładnie wiec może uda mi się w końcu przewietrzyć kurdupla małego ;-)