reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Paplanina

reklama
Oj ale jestecie niesmaczne...hehhe

A mi wczoraj skoczyla okragla sumka na liczniku zycia :-) Echhh.... I dzis juz jestem stara. Ale mam mlodego przystojniaka w domu wiec jakos przetrwalam ;-)

Ja nie śpie od 5 bo wujek mojego męża zadzwonił twierząć,że Paweł mu sygnał puszczał, chyba siłą woli:dry::dry::dry:Karollo obudził się o 6 i tak mieszkanie wysprzątane a ja siedze przy kompie i ziewam:surprised:
Obiecałam sobie,że poszukam co ładniejsze fotki Lolka i poozdabiam i zgram na płytke ale p[otrzebuje do tego ciszy i czasu...Może tak spędze ostatnią noc roku???Mąż obiecał,że napije się ze mną dziś piwka, ja Karmi.No ciekawe....Siedzimy dziś w domu i oglądamy TV.Ale jestem niewyspana....

Widzę, Bodzinka, że tylko my aktywne dzisiaj. Reszta kobiet pewnie się stroi do wyjścia:tak:
Ja się nigdzie nie wybieram. Na razie trafia mnie szlag, bo Ci pierdoleni Holendrzy od kilku dni napieprzają petardami a moje dziecko nie może spać. W domu nie umie (próbowałam, bezskutecznie), teraz babcia spaceruje po podwórku z wózkiem, ale jest tak głośno, że nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że nie jestem posiadaczką broni, zastrzeliłabym skurwysynów!!!!

Ja też jestem, ale zajęłam się czymś innym, a tutaj tylko czytałam :zawstydzona/y:
Polu, znam ten ból, na moim zadupiu już ponad tydzień gówniarze latają i strzlają petardami :wściekła/y:.Ciekawa jestem kto im to sprzedaje skoro nie mają 18 lat i gdzie jest posrana straż miejska??Ostatnio smarkacze obudzili mi Oliwkę, mieli szczęście że szybko się zmyli bo chciałam im nogi z dupy powyrywać :wściekła/y:.
Ja tam nie szykuję się za specjalnie, ubieram spódnicę czarną i srebrną bluzkę, paznokci nie cierpię malować, więc odpada, w ogóle malować się nie lubię, więc tylko zarzucę tusz na rzęsy i puder na buźkę (ja to zawsze powtarzam, że jestem zbyt piękna i nie muszę się upięszać makijażem :-D:-D - to tak w ramach pocieszenia samej siebie :-D:-D).A że zabawa dopiero na 19 więc mam jeszcze duuuużo czasu.Wykąpię się w pół godzinki, umyję głowę, wysuszę i naprostuję włosy i wsio.Także jak zacznę o 17:45 przygotowania to mi w zupełności wystarczy.Póki co czekam aż Oliwka zaśnie i zabieram się za kucie z psychologii bo 5 stycznia kolosik :-( a ja zielona jestem :baffled:.

Pola az Ci współczuje,Inna Tobie też i szampańskiej zabawy zycze:-):-)Mąż już kupił pifko będziemy pić, sami, sami, sami.Ależ mi to odpowiada:-):-):-)

buuuu!!!!! a mi nie.../tzn nie odpowiada mi siedzenie dzisiaj w domu:wściekła/y:/. ale ma przyjść koleżanka z mężem i Pawła brat z narzeczoną więc może nie będzie tak źle... ale już umówiłam się na zabawę karnawałową więc na pewno sobie odbiję:baffled::-D... a dziś zamierzam się upić:happy2::-p

reklama
Do góry