reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

tak tak....jak babymoowe mamuśki trzymają kciuki to zawsze jest ok....mi się sprawdza!!!!!Bodzia tulę mocno.....

reklama
No to kochaniutkie jak zawykle macie racje:-):-)
M zadzwonił, czuje się lepiej niz ostatnim razem, może jutro wyjdzie.Hurrrra:-):-):-)

witam!
cioteczki wieeeeki nas nie było- ale dopiero co zmienilismy komputer i nawet nie miałam czasu by wejsc na BB....poczytam Was sobie trochę- od razu na sercu lzej, bo humor mam wisielczy, pomijając fakt ze fryzjer miał mi go poprawic a tak mnie opitolił ze szok:szok:a z dobrych rzeczy to pochwale sie ze wróciłam na studia doktoranckie i od nast tyg mam juz swoich studentów- bede im wykładac anatomie funkcjonalna- wiec siedze i siedze i slajdy im przygotowuje...ech- a i od m-ca mamy nowa nianie dla Sarenki....przeprasza za chaos wypowiedzi- postaram sie w miare czasu cos skrobnac do Was- całujemy mama Madzia i Sarenka- a to dzisiejsza fotka ze spacerku:-)

Witaj meggi :-)
Miło, że się odezwałaś :tak:.Gratuluję powrotu na studia doktoranckie i życzę miłego układania tych slajdów ;-).
a Sarenka to już taka duża panna że :szok:.I śliczna, oczka ma piekne :tak:

Witaj megiii dobrze że zajrzałaś:tak:gratuluje tych wszystkich sukcesów, a włosy odrosną, Sara to już taka duża:tak:częściej wpadaj, chociaż teraz to juz wolnego czasu prawie nie bedziesz mieć:tak:pozdrawiamy

reklama
Hej hej śliczne panianki:-):-)
Mójh M czuje się na tyle dobrze żeby mnie wkurzać:-)

Do góry