reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

reklama
Ja rowniez spiesze z ogromnymi gratulacjami:-):-):-) Spokojnej ciazy zycze:tak:
A kolejnej ciazy poki co nie planuje. Za duzo przeszlam i mam stracha.Moze kiedys mi przejdzie;-)

Kasiu ogromniaste GRATULACJE!!!
Napewno wszystko będzie dobrze i juz "niedlugo Martynka będzie miała braciszka albo siostrzyczke:tak: Fajna roznica wieku,. Jeszcze raz gratuluje:-)

Kasieńko OGROMNIASTEEEEE GRATULASY PRZYTULASY :-D:laugh2:ciesze sie bardzo i jeszcze raz gratuluje( i zazdroszcze troche....):sorry::-(wszystko bedzie dobrze juz trzymam kciuki za was ale fajnie:-):-):-):-):-):-)

a bb i tak mi szwankuje dalej:eek::wściekła/y:

o rany :-)Kasiu- ogromniaste gratulacje:tak:spokojnych 8 m-cy zyczymy.....alez Cie w głębi duszy gdzies tam zadroszcze- jak u nas dopbrze pójdzie to moze po wakacjach tez sie pokusimy o jeszcze jedno.....jeszcze raz wszystkiego dobrego...no dobra cioteczki- to która teraz zaciąża jeszcze???

Mnie sie marzy drugi bobas, ale jak narazie to od wiosny bede wracac do pracy, z kasą krucho wiec czas wziąść sie do roboty:tak:ale jeżeli bedziemy sie starac to tak żeby sie urodziło wiosną albo latem:tak::-)Kasia rozpoczeła drugoie fasolkowanie może wirtualnie kogoś zarazi:-D:-D:-D

Ja nie wiem czy chce drugie...Czasem tak czasem nie...Ale jakby już to tabletek nie odstawie wcześniej niż na jesieni no a potem 3 misiące będe się reganarowć..Pożyjemy zobaczymy:happy2::happy2:

reklama
Do góry