reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Paplanina

reklama
dzieki dziewczyny za optymizm...mi niestety go brak:zawstydzona/y:

Martyna ale przyznasz że zapewnilam wam inne atrakcje:sorry2:...równie fajne...:-p:baffled:

dzieki dziewczyny za optymizm...mi niestety go brak:zawstydzona/y:

Martyna ale przyznasz że zapewnilam wam inne atrakcje:sorry2:...równie fajne...:-p:baffled:
Aniu, więcej wiary w siebie :tak:. Mądra jesteś, ładna, sympatyczna, inteligentna - to co masz nie dać rady, jak dasz :tak:
Oj, tak przyznaję, atrakcje były, ho ho ho :-D. Tylko czemu następnego dnia rano co niektórych głowa bolała i samochodu nie mogli prowadzić to ja nie wiem :rofl2:

Aniu, Paweł i Jacek to wtedy mogli sobie łapki podać :-D. A Jacek się pyta czy chodzicie do tego "fajnego" sklepu dziecięcego na zakupy i czy Paweł juz nic nie wynosi :laugh2::-D:rofl2:

dzis bylam z Marta na basenie po dlugiej przerwie myslalam ze mala bedzie sie bala wody a ta jak szalona chlapala i byla w siodmym niebe:-)

Aniu, Paweł i Jacek to wtedy mogli sobie łapki podać :-D. A Jacek się pyta czy chodzicie do tego "fajnego" sklepu dziecięcego na zakupy i czy Paweł juz nic nie wynosi :laugh2::-D:rofl2:
jak widzę ten sklep to przechodzę na drugą stronę ulicy:crazy::crazy::crazy:, a wy to będziecie długo ropamiętywać???hęęęęę????

Aniu, już zapominamy o tym zdarzeniu, nie chcemy się Wam narazić ;-)
A Wam to się chyba nie chwaliłam, że mam swoje własne autko, pięknego Citroena C4 coupe, jasnoniebieski metalik, 1,6 diesel, 110 kM, rocznik 2005, no booossskiii!!! ;-)

inna gratuluje autka:tak:

a dla odmiany teraz ja jestem na antybiotyku dzieciaczki zdrowe a ja zapalenie gardla:baffled:a dzis mialam isc ze znajoma na piwko i du...siedze w domu:-(ja nie urok to sr...:angry:

reklama
Do góry