reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

U nas bajki to zmora :dry: Mini Mini i Baby TV mogłyby lecieć na okragło, najlepiej równolegle na dwóch telewizorach :sorry2:
Najgorzej jest rano, bo muszę Oliwkę często przekupywać bajką, żeby dała się łaskawie ubrać, a później nie mogę jej zmusić do wyjścia z pokoju bo akurat jak mamy wychodzić do przedszkola to jest świnka Peppa :baffled: Oszaleć można.
A jak jej się znudzą bajki w tv to już się nauczyła obsługiwać dvd i sama sobie włącza bajki z płyt :baffled:

reklama
No właśnie Martyna też włączy dvd, a ostatnio komputer, ale tam na szczęście jeszcze bajki nie włączy. Ale ostatnio wchodzę do kuchni, a komputer włączony, a Martyna wali w klawiaturę. Ja się pytam "co Ty robisz?", a ona "Tatą jestem" :-)

A z miłych dla mnie wieści, to Martynka dostała się do przedszkola. Składaliśmy papiery do dwóch i do tego, gdzie moglibyśmy liczyć na jakąś przychylność się nie dostała, a dostała się do przedszkola 15 min od domu i cieszę się, bo przynajmniej nie ma dylematu. A chodzi tam dwóch chłopców z podwórka i to jeden z naszej klatki więc zawsze raźniej. Co prawda do pięciolatków, ale zawsze znajome buzie i pomoc sąsiedzka.

świetnie!!! Lila też dostała się do przedszkola do grupy Świerszczyków....ciekawe jak to będzie

Jeśli chodzi o przedszkole to my jesteśmy baaaardzo zadowoleni :tak: Wprawdzie non stop choróbska, no ale ponoć taki urok bycia przedszkolakiem :sorry2:
Oliwka ogólnie zachwycona, dzieci ją uwielbiają (w szatni często słyszę: "A, to jest ta słynna Oliwka" :-D;-)).
A Oliwka chodzi do grupy Króliczków :tak: A przeszkole jest imienia Kubusia Puchatka ;-):tak:

Lolo też lubi pajki.Auta to hit nr.1 a ostatnio Piorun i Disney Chanel Klub Przyjaciół Myszki Miki.Z tego ostatniego coś się uczy:tak::tak:Komputera mu nie wolno włączać i jak na razie się do tego stosuje.My na razie o przedszkolu nie myslimy.Z ulubionych zabawek to tory i droga z autami z Wadera.Jak wyciagamy tory to "Tutu" moze być cały dzień na podłodze i nie wolno ruszać:sorry2::sorry2:

ajjj...dziękuję Kasiu...dopiero co doszlo to do mnie....nawet sama nie wiedzialam...:tak::tak::zawstydzona/y:

Ach, moja mała duża córka rozpoczyna życie towarzyskie ;-) W czwartek idzie na urodziny kolegi. Tylko mam problem, bo będzie klaun, którego widok pół roku temu doprowadził ją do histerii. Mam nadzieję, że tym razem się nie przestraszy. Urodziny będą w przedszkolu i jutro sąsiadka ją tam zabierze żeby sobie wszystko obejrzała. Będzie znała trzech chłopczyków. Może to pomoże :sorry2: A jak jej powiedziałam, że w poniedziałek pójdziemy kupić prezent, to stwierdziła "kupimy 2 prezenty. Jeden dla mnie" :dry::-D

reklama
Kasiu, no proszę, jak dzieci szybko dorastają ;-) Oby klaun nie był już taki straszny :tak: No i miłej zabawy życzę Martynce ;-):tak:
Tekst z kupnem 2 prezentów mnie rozwalił :-D:-D:-D:-D

Do góry