reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Dziewczynki możecie napisać mi czy podglądanie pecholi przed IUI w parensie jest płatne? Bo jedna kobitka z drugiego forum podgladanko miala w cenie IUI

reklama
hej dziewczyny
Milena to do przodu :)
Nuna to super :) a tam nie trzeba jechać w konkretnym dniu cyklu? Czy to tylko wizyta z wywiadem? I właśnie jeśli można zapytać jak postępowania Twojej siostry ?
I wszystkim powodzenia :-)

nuna to spoko, poszło ładnie :tak:
milena jest płatne przynajmniej jak ja podchodziłam, usg 50 zł a jak dr wypisywał recepte to 70 zł w sumie, a zabieg 500 zł + 50 zł usg (550zł koszt całości)

anula86@ oficjalnie zostaliśmy wprowadzeni do systemu 10 marca choć pisemko złożyliśmy wcześniej, bo wiadomo ktoś tam od nich z góry tzn. dyrektor musi podpisać, teraz licząc tak jak Wy czekałyście 17 dni to tak ok. 26 marca prawdopodobnie będziemy w Bocianie. A Ty w następnym tygodniu spodziewasz się @ będę śledzić czy uda nam się zgrać wyjazd.

I pytanie do dziewczyn, staram się śledzić wpisy, ale które w sumie dziewczyny z tego forum przeniosły się do Bocian oprócz anuli i goyah, żeby móc ewentualnie wymieniać informacje.

Mam takie pytanie techniczne, w jaki sposób wstawić opisówkę u dołu okna, próbowałam z poziomu edycja sygnatury, ale niestety opis się nie pojawia.

Wiosna idzie to dobry czas na zafasolkowanie. Powodzenia wszystkim życzę:-)

Ostatnia edycja:
faro jedynie w edycji sygnatury jak opiszesz swoje działania to spróbuj podglądnąć albo w jakiś ustawieniach....
Ale sprawdź jeszcze jak piszesz odpowiedź to pod okienkiem edycji jest okienko z zaznaczeniem "pokaż twoją sygnaturę" może tutaj masz odznaczone....

milena strasznie cicho, co postanowilas z iui ? do kogo idziesz na zabieg
goyah trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte w Bocianie
no wlasnie dziewczyny odzywajcie sie, sisi 100 lat cie u nas nie bylo :-(

Goyah ja się na wizytę do NOvum umówiłam na 1 wolny termin, chciałam zdążyć przed okresem, żeby w razie czego zacząć stymulację od nowego cyklu, no ale zobaczymy na wizycie co i jak, jak to będzie wyglądało, podobno ma trwać 40 min. A siostra ma wizytę akurat dzisiaj, także też jeszcze nie wiem co dalej, czy też już dostanie leki.

reklama
nuna a ty masz wszystkie badania porobione ? jak dzwonilas do NOVUM to pielegniarka przedstawila tobie jak wizyta bedzie wygladala ? no 40 mmin to kawal czasu, bedziesz mogla na spokojnie opisac swoj problem, sama jedziesz czy z m
faro jeszcze nika przeniosla sie do Bociana
joasik czy ty przypadkiem dzis nie robisz bety ??? daj znac, koniecznie, tak na wszelki wypadek trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry