nika trzymaj się kochana <tule> porozmawiaj jutro z dr i on ci powie co robić, pytaj o wszystko, zadawaj pytanie pomimo że sądzisz że nie powinnaś czy że nie pasuje, ja pytałam o wszystko dosłownie- i jakoś tak lżej mi się zrobiło na sercu,
goyah odezwij się jutro po wizycie, będę niecierpliwie czekała, na pewno będzie ok i pewnie już serduszko będzie, a jeśli chodzi o pieczenie miejsc intymnych to moja szwagierka też miała i okazało się że złapała jakąś infekcje i lekarz powiedział jej że to nic groźnego i że kobiety w ciąży tak miewają gdyż organizm trochę osłabiony, w każdym bądź razie kazał przemywać te miejsca tantum rossa i przeszło,
katarina proszę nie rozklejać się i myśleć pozytywnie <nonono> to że nam się nie udało nie oznacza że ty podzielisz nasz los, a jaki ty zastrzyk bierzesz jutro ? na wyciszenie? napisz jakim idziesz protokołem i jakie leki dostałaś, będę wdzięczna, ;-)
anikola ja @ podobnie jak
nika dostałam w terminie, z resztą jak zwykle po każdej stymulacji, po iui też 28 dni i wredna przylazła, jak nie trzeba to punktualnie jest a jak mi się śpieszyło żeby zacząć stymulację to przylazła dopiero w 40dc !!! ja brałam 3x1 (setke) lutinusa, estrofen i zastrzyki fragmin