Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie w tym roku obyło się bez zbędnych komentarzy, może dlatego że ja jeździłam a mąż drinkował, ale ja w domu sobie nadrobiłam, wizyte mam na początku stycznia i wtedy dr M. powie plan działania,fajnie mi wizyta wyszła bo będe 2 dni przed @, chyba że WIELKI cud się stanie i zaskocze :-) tak jak dziewczyna o której pisała anikola zaszła naturalnie przed stymulacja do in vitro(pomarzyć można )
W każdym bądź razie, po skończonym zabiegu, jak leżałam 10 minut, to o niczym innym nie mogłam myśleć, tylko o toalecie:-) Chyba przesadziłam;-)
jeszcze dobrze drzwi nie zamkne a już 1000 pytań m się nasuwa,
Czas pokaże, czy się udało...
i się zaczął śmiać, że mi cewnik założył. I powiem Wam, że byłam w szoku, bo miałam raz zakładany cewnik na pełny pęcherz, gdy mi torbiel pękła i to przez samego ordynatora na Szopena, który już ma duże doświadczenie i ból był niesamowity a tu nawet nic nie poczułam i tu wielkie ukłony w stronę dr M. Oczywiście w trakcie był był komentarz , że faktycznie dużo się opiłam ,bo już miska się przelewa;-)Dlatego następnym razem tylko 0,5 l wody, bo niechce powtórki z rozrywki;-)