Cześć dziewczyny, ja po krótkim urlopiku, wracam do "gry" rozmawiałam z dr Mr i kazał mi iść w 12-13dc na usg w celu spr endo do crio, żadnych "wspomagaczy" nie biorę i martwię się że znowu d*** będzie, co o tym myślicie, miałyście kiedyś taką sytuację ? Wydaje mi się że dr chce żebym szła naturalnym cyklem, ale u mnie jest problem że moje @ niestety ale nie są regularne i nie wiem jak trafie w owu, ojj... kolejny tydzień nerwówki zapowiada się :-(
rea ogromne kciuki na mega bete, daj znać
madziulka jeśli chodzi o koszty leków to wszystko będzie zależało jak organizm zareaguje, jakie masz AMH ? Nie jesteś jedyna z parensa, gdzie najpierw kwalifikują a później okazuje się że nie wiadomo kiedy zacznie się stymulacja, dlatego postanowiłam nie czekać i przenieść się do bociana, z resztą większość tak zrobiła, szkoda że tyle czekałaś,
alutka strasznie mi przykro, trzymaj się
nuna idź do lekarza niech sprawdzi co się dzieje, bo ta twoja @ to dziwna jest,
milena możesz mnie wpisać do kalendarza, 4.07-podglądanko

jak ci idzie kłucie ? sama sobie robisz? Ja to cię podziwiam, że sama się wybrałaś nocą do Białegostoku, ja to bym się nie odważyła zwłaszcza przez te lasy jechać- zaraz bym miała schizy

z kimś to co innego. Jeśli chodzi o punkcje to ja miałam w 12dc(sobota) a embriolog zadzwonił w poniedziałek i wtedy powiedział że transfer w 5 dobie odbędzie się(17dc) po punkcji pójdziesz na wizytę do Mr i on powie ile jajeczek pobrali, już ci zazdroszczę spotkania z anestozjologiem- mega pozytywnie oceniam jego pracę i podejście do pacjentek :-) dziewczyny które są po punkcji chyba przyznają mi racje. A jeśli chodzi o transfer i przygotowanie się to tak jak pisały dziewczyny zero perfum, najlepiej umyj się szarym mydłem, tylko czy to pomaga to nie wiem, ja stosowałam te wszystkie rzeczy i jak widać nie pomogło :-(2 godz przed transferem nie wolno nic jeść i po też ale już nie pamiętam ile, ja po transferze rozmawiałam z Mr a później jeszcze z pielęgniarką żeby wszystko mi opowiedziała, także pytaj o wszystko ;-)
katarina, kasica, faro co u was dziewczyny ?