Madziu każda jest inna kazda potrzebuje innej dawki. Widzisz ja zaplacilam 1500 za leki a zobaczymy ile jeszcze musze dokupic. A skąd masz taka kwote 2500? z refundacja leków w bocianie to nie wiadomo dr dzis nic nie wiedział jak to będzie.
reklama
Dzień dobry Dziewczynki,
mam do Was takie pytanko bo się zaczęłam mnartwić: dzisiaj mam 13 dc, czyli w sumie takie dni okołoowulacyjne, od 3 dni dosyć mocno boli mnie brzuch, wczoraj i przedwczoraj strasznie mnie jajniki kłuły, a dzisiaj ból brzucha się utrzymuje i pojawiło się jakieś dziwne brązowe plamienie, nawet były małe plamki krwi... martwię się, żeby to nie były jakieś komplikacje po tej mojej ostatniej nieudanej stymulacji...czy któraś z Was tak miała?
mam do Was takie pytanko bo się zaczęłam mnartwić: dzisiaj mam 13 dc, czyli w sumie takie dni okołoowulacyjne, od 3 dni dosyć mocno boli mnie brzuch, wczoraj i przedwczoraj strasznie mnie jajniki kłuły, a dzisiaj ból brzucha się utrzymuje i pojawiło się jakieś dziwne brązowe plamienie, nawet były małe plamki krwi... martwię się, żeby to nie były jakieś komplikacje po tej mojej ostatniej nieudanej stymulacji...czy któraś z Was tak miała?
czerwona oliwka
Fanka BB :)
nuna nigdy tak nie miałam, ale to może być plamienie owulacyjne.
Nuna ja myślę, że to wszystko są konsekwencje stymulacji. Widzisz ja po 2 drugiej nabawiłam się mięśniaka ,nadżerki i jeszcze endometrioza mi wróciła i co najlepsze @ nie mam już 8 dni ale coś czuje, że jutro będzie. Sama widzisz po tych dawkach hormonów nieźle się pieprzy
Ale tak czy siak do lekarza musisz iść, ja tez pójdę i aż się boję.
Anikola no też mi się wydaje, że to po tych hormonach, a jak myślę o lekarzu to aż mi niedobrze...też się boję, że coś tam wynajdzie, że znowu coś bedzie źle... od wczoraj wieczora brzuch mnie boli tak jak podczas okresu, dzisiaj rano pojawiło się już dużo krwi na wkładce, musiałam założyć podpaskę - sorki że tak to wprost piszę! a najgorsze jest to że w piatek miam niby jechac do tej warszawy na kwalifikcje do badan klinicznych i jak mi nie przejdzie to bede musiala jakos przelozyc tą wizytę...
reklama