reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Madziu każda jest inna kazda potrzebuje innej dawki. Widzisz ja zaplacilam 1500 za leki a zobaczymy ile jeszcze musze dokupic. A skąd masz taka kwote 2500? z refundacja leków w bocianie to nie wiadomo dr dzis nic nie wiedział jak to będzie.

reklama
Dzień dobry Dziewczynki,
mam do Was takie pytanko bo się zaczęłam mnartwić: dzisiaj mam 13 dc, czyli w sumie takie dni okołoowulacyjne, od 3 dni dosyć mocno boli mnie brzuch, wczoraj i przedwczoraj strasznie mnie jajniki kłuły, a dzisiaj ból brzucha się utrzymuje i pojawiło się jakieś dziwne brązowe plamienie, nawet były małe plamki krwi... martwię się, żeby to nie były jakieś komplikacje po tej mojej ostatniej nieudanej stymulacji...czy któraś z Was tak miała?

Nuna może to hiperstymulacja. Nie znam się ale akurat przeczytalam ulotki i to może się zdarzyc juz po odstawieniu ale w sumie to u ciebie już ze 3 tygodnie jak odstawilas. Moze zadzwoń do doktorka

Kobity rozumiem ze po punkcji mozna jechać do domu? Wy przyjezdzalyscie na transfer dzień wcześniej? Jak to się odbywa kiedy wiadomo ze będzie transfer?

ja się obawiam, że to była jakaś cysta i że pękła, już sama nie wiem co myśleć...tak czy tak muszę w tym tygodniu iść do lekarza zrobić usg bo jest mi potrzebne do tych badań klinicznych, to się okaże...

Nuna ja myślę, że to wszystko są konsekwencje stymulacji. Widzisz ja po 2 drugiej nabawiłam się mięśniaka ,nadżerki i jeszcze endometrioza mi wróciła i co najlepsze @ nie mam już 8 dni ale coś czuje, że jutro będzie. Sama widzisz po tych dawkach hormonów nieźle się pieprzy:) Ale tak czy siak do lekarza musisz iść, ja tez pójdę i aż się boję.

Anikola no też mi się wydaje, że to po tych hormonach, a jak myślę o lekarzu to aż mi niedobrze...też się boję, że coś tam wynajdzie, że znowu coś bedzie źle... od wczoraj wieczora brzuch mnie boli tak jak podczas okresu, dzisiaj rano pojawiło się już dużo krwi na wkładce, musiałam założyć podpaskę - sorki że tak to wprost piszę! a najgorsze jest to że w piatek miam niby jechac do tej warszawy na kwalifikcje do badan klinicznych i jak mi nie przejdzie to bede musiala jakos przelozyc tą wizytę...

reklama
Nuna a to może @ jest, bo chyba tamten cykl miałaś dłuższy ze względu na długa stymulację?policz sobie czy jakby tamten cykl trwał normalnie to czy teraz w tych dniach nie powinna być kolejna @.

Do góry