reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Milenka , Anikola Wy również wypisywałyście się z Rzeszowa? jak można to zrobić ? i jak nazywa się lekarz w Białymstoku
My mamy komplet badań , kwalifikacja przebiegła pomyślnie , jakie jeszcze dokumenty mamy zabrać i czy tylko wystarczy pojechać i zakwalifikują bez problemu?

Proszę o odpowiedź , na pewno skorzystam z usług Bociana , ile można czekać 6 rok już leci , a my coraz starsi :-(

reklama
Madzia chyba już wszystkie uciekły z parensa. Dr mrugacz. Najlepiej jechać w 2 - 3 dc. On powtarza hormony. Kwalifikacja od ręki. Najlepiej jakbyś zadzwoniła do niego albo na recepcję

Madziulka wypełniasz taki wniosek i idziesz z nim do Parensu i oni się już resztą zajmują. W Bocianie tylko powiedzieli, żeby sobie skserować na wszelki wypadek regulamin i te 3 załączniki co podpisywaliście. Oni się już resztą zajmują. Trwa to około 3 tyg. Na wizytę możesz jechać wcześniej na rozeznanie lub już po przeniesieniu. Zauważyłam, że Mr stosuje krótki protokół więc jakbyś pojechała już po przeniesieniu w 2-3 dc to myślę. że byś od razu rozpoczęła stymulację.
Miejscowość dnia ...........
…………………………

Imię i nazwisko Partnerki
PESEL Partnerki ……….
…………………………
Imię i nazwisko Partnera
PESEL Partnera …..

Do
Nazwa i adres obecnego realizatora

PODANIE O ZMIANĘ REALIZATORA PROGRAMU
My, …………………………………………� �… PESEL……………………………
i ……………………………………… PESEL………………………………… zwracamy się z prośbą o zmianę realizatora Programu Leczenie Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego.
Obecnie leczymy się w klinice ………………………………………..... ....................................
Chcemy rozpocząć leczenie w klinice ……………………………….............. ...........................

……………………………… ……………………………...
(podpis partnerki) (podpis partnera)

Madziulka ja jestem po takim rozeznaniu w Bocianie i jeszcze na ta chwilę nie podjęłam decyzji o przeniesieniu, choć pewnie będzie to Bocian. Zaufam chyba tym wszystkim pozytywnym opiniom na temat tego lekarza.

Ostatnia edycja:
Dobrze napisałaś Milena powinnam zrobić 1. Nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj (6 dpt) mój wynik to 0,58. Wiem, że za wcześnie ale jakoś tak myślałam że może chociaż z 5 wyjdzie. Trzeba czekać. Dzisiaj jakieś dziwne zabarwienie śluzu i tak się zastanawiam czy to już @ czy może maluch dopiero działa:-) hehe Takim zachowaniem głupim sama sobie robię na złość. :wściekła/y:

MAM DOŚĆ SAMEJ SIEBIE!!! TAKA JESTEM NIECIERPLIWA!!!

Ostatnia edycja:
Rea nie przejmuj się:-) teraz spóźnia się mi @ 7dni i już 3 dnia poleciałam po test mimo, że wiem, że to wina antybiotyku. Tak samo jestem niecierpliwa;-)trzymam kciuki za 3 cyfry:-)

Jeju kolo 1-2 ruszam ale jestem podekscytowana. Oby torbiela nie bylo. Nakupiłam jedzenia w drogę jak glupia bede mielic jezorem jak będzie mi się chciało spac bo jadę sama . Moj ma teraz dużo pracy u nas sezon zaraz się zaczyna a zresztą uwielbiam jeździć muzyka na full i nikt mi niw scisza :)

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź i pomoc :-)
muszę jak najszybciej skontaktować się z Bocianem i umówić się do dr Mr.
a on w Warszawie przyjmuję ?

Milenko trzymam za Ciebie kciukasy i za wszystkie by się udało , tak długo na to czekamy :-)

reklama
Dziękuję. Właśnie dojechałam. Madzia on chyba tylko w poniedziałki jest w warszawie. Ta droga nie taka straszna. Nawet lepiej niż na wawe :) 5 godzin jechałam juz końcówkę bardzo wolno bo zasypialam. Stanelam i robilam pajacyki. Dobrze że mało aut :)

Do góry