Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może mam łatwo ,bo swoją działalność gabinet kosmetyczny,ale z drugiej strony Wy spokojnie idziecie na macierzyńskie i urlopy a ja nie pracuję to nie zarabiam i jak wrócę jakby się udało od maleństwa to nie wiedziałabym do czego ,klientki pójdą do kogoś innego.nikt na mnie rok nie będzie czekał. Więc ciężko tak też .
powiem taku mnie w pracy wie Kierownik, wiedzą 2 koleżanki z którymi pracuje, bo inaczej nie dałabym rady.... a teraz tym bardziej... jutro na zastrzyk, więc troszkę się spóźnię, musiałam to zgłosić... początek września stymulacja - podglądanie, więc też co kawałek będę się zwalniać! i co nie miałam wyjścia, ale wspierają mnie! trzymają za mnie kciuki, no i nie każą się denerwować na zapas - mówią, że jakoś to pogodzimy

to spokojnego wyciszania Nuna, co do zastrzyków to ty masz na 14 dni w dawce pewnie 0,1- a my dostałyśmy jeden w zwiększonej dawce 3,75 :-) ....właśnie jestem po! nic nie bolało i od razu krew na wirusologiczne oddałam :-)A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Mam tylko do Was pytanie: w którym dc zaczyna się stymulację podczas długiego protokołu???
podejrzewam, że @ przyjdzie po antykach - 19.08, więc zacznę stymulację 2-3 dc, czyli 20-21.08 :-) ...zleci!dzięki Madziu hehe, ale nie wiem czy nie wolałabym jednego zastrzyku zamiast 14a kiedy TY zaczynasz stymulację?