reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Jak to? Doktor nie wie czy masx torbiel??

Jup trzymaj się , a kiedy łaskawie się dowie?

Nie mam pojęcia, ... powiedział,że to jakoś tak "niejasno" wygląda, jeden pęcherzyk pękł
a drugi "jakby dalej był"... a to juz było tydzień po owulacji.

Pewnie dowie się jak urośnie duuuża tobiel, heh...no a może "to" się wchłonie...oby.
:cool2:

Nuna dużo nie masz pęcherzyków, więc estradiolu też napewno nie będziesz miała nie wiadomo jakiego. Na tym etapie narazie się nie martw:)
Nika13 orientujesz czy Mrugacz każe powtarzać posiewy i wymazy? Jak będziesz podchodzić do kolejnego podejścia to Twoje badania też już pewnie będą miały kilka miesięcy. Zwracał uwagę na badania czy może powtarzałaś?

Anikola ja posiewy i wymazy robiłam jeszcze w Parensie (styczeń 2014) i przy pierwszym podejściu w Bocianie (kwiecień) nie musiałam powtarzać badań, bo były aktualne. Teraz przy kolejnym podejściu też badań nie powtarzałam.

nuna ja miałam po 300 od samego początku. Dziewczyny ja miałam 6 pęcherzyków i rosły odpowiednio tylko 3 reszta zostawala mala. Wiec może i u was tylko kilka się weźmie do roboty. Nie trzeba mieć wiele tylko jakościowo dobrych, wiec tego wam kochane zycze;-)

reklama
Do góry