Basia Witaj:-)
Odpowiadając na twoje pytanie dlaczego nie ma kolejki, bo Bocian ma dużo, dużo więcej środków przyznanych i nie musi liczyć kasy żeby pary które już zaczęły miały środki na realizację kolejnych transferów. Mają tyle środków że nie martwią się że komuś braknie na zrealizowanie, stąd wszystko leci bez kolejek. Masz trzy stymulacje i w sumie możesz mieć 18 transferów (3 stymulacje po 6 blastocyst każda) i Parens musi mieć kasę zamrożona właśnie na takie coś. Przykładowo pierwsza stymulacja 3 transfery (nie udało się) i chcesz przystępować do drugiej, więc Parens musi mieć na uwadze to że właśnie tak może być i automatycznie blokujesz komuś innemu miejsce kto jest w kolejce. Parens środki ma niewielkie w porównaniu do Bociana i stąd musi uważać żeby ich nie przekroczyć i dlatego kolejki. Trudno to wytłumaczyć tak dokładnie ale mam nadzieję że ci pojaśniałam. Zobacz sobie na środki przyznane i zobaczysz ile dostał bocian a ile parens. A środki są przyznawane m.in. za skuteczność.
U mnie stymulacja trwała tak krótko jak na kalendarzu, a transfer miałam w 3 dobie. Co prawda nic z tego nie wyszło, ale w ciążę zaszłam naturalnie po drugim nieudanym transferze. Następną stymulacje miałam zaczynać po miesięcznej przerwie po drugim transferze, ale już nie musiałam. :-) Powodzenia