czy jak zrezygnuje z Parens to już to będzie się liczyło jako zmiana placówki dr mówił wczoraj że my jesteśmy zerejestrowani, wiem że w regulaminie pisze że mogę tylko raz zmienić ale chyba jak już jestem zakwalifikowana, czyli tak jak nuna a ja póki co nic nie robiłam na NFZ , nie wiem, co wy na ten temat myślicie ?
reklama
ale poruszenie na forum:-) Dziewczyny gratuluję Wam odwagi i szybkości w podjęciu decyzji o zmianie. Nie ma na co czekać;-) Przede mną też trudna decyzja, w piątek wszystko się okaże Chociaż ja to sama nie wiem, co dalej Czy dalej IUI, czy coś więcej? Niby wyniki u mnie ok, ale mam wrażenie, że nie wszystko zostało zbadane, chociażby AMH, ale są też inne rzeczy, więc też chyba zapiszę się do Bocianka Niech wreszcie zajmie się mną ktoś w sposób indywidualny, a nie szablonowo...
nuna u mnie staneło na wymazach( pojawiła się bakteria) za wizyty płaciłam więc nic nie miałam na fundusz robione, sama nie wiem ! dr mówił że nie jesteśmy zakwalifikowani bo nie mają już kasy dla nowych (np.ja) tylko zarejestrowani ale co z tym się wiąże to nie wiem, masakra jakie to życie trudne nie mogliby napisać czarno na białym tylko tak pokręcili że biedny człowiek nie wie nic z tego 
sisi trzymam kciuki za piątkową bete
AMH na Twoim miejscu sama bym zbadała, 2-3dc ale może nie będzie trzeba :-)

sisi trzymam kciuki za piątkową bete

wiesz co, mi się wydaje, że tak...
nawet ostatnio czytałam gdzieś na forum, chyba na nasz bocian, że laska robiła badanie amh jakoś na początku cyklu, a miała pco i wyszło jej 0,04!!! no i ktoś kazał jej powtórzyć badanie i za drugim razem wyszło ponad 4! Taka rozbieżność, pomylili się chyba w laboratorium....no i właśnie przy okazji tego wątku jakiś lekarz wypowiadał się, ze amh można zrobić w każdym dniu cyklu...
nawet ostatnio czytałam gdzieś na forum, chyba na nasz bocian, że laska robiła badanie amh jakoś na początku cyklu, a miała pco i wyszło jej 0,04!!! no i ktoś kazał jej powtórzyć badanie i za drugim razem wyszło ponad 4! Taka rozbieżność, pomylili się chyba w laboratorium....no i właśnie przy okazji tego wątku jakiś lekarz wypowiadał się, ze amh można zrobić w każdym dniu cyklu...
reklama