nika13
modlę sie o cud...
Widzę dziewczyny, że powoli to większości nerwy puszczają. Ja juz zdecydowałam się na zmiane kliniki.Jutro będę dzwonić do Bociana i dopytam się o wizytę czy najpierw lepiej pierwszą prywatnie czy z całą papierologią przyjechać. Jeśli by się udało to w nast.tygodniu śmigałabym do Białegostoku bo tak akurat w 2 dc.
Wizyte mam w Parensie w czwartek i możliwe że już wtedy wyrejestruję się z Parensa. Wszystko zależy od tego co w Bocianie powiedzą.
Dam Wam znać co się dowiedziałam, no chyba, że anula86 będzie szybsza.
Wizyte mam w Parensie w czwartek i możliwe że już wtedy wyrejestruję się z Parensa. Wszystko zależy od tego co w Bocianie powiedzą.
Dam Wam znać co się dowiedziałam, no chyba, że anula86 będzie szybsza.
także spisałam nr tel i oczywiście pytania jakie mam zadać jutro co bym nie zapomniała, kochana jak będziesz szybsza to nic nie szkodzi ale podziel się z Nami tym co się dowiesz
ja i tak zadzwonie, ogólnie popytać, mam tylko nadzieję że załapie się na rządówke, ale to zobaczymy już jutro,
ja postawiłam swojemu ultimatum, że jak gdzieś dalej to ma ze mną wszędzie jeździć a nie że sama. To było wczoraj bo zła na cały świat, że znów ktoś nam odmówił pomocy :/ (tzn prywatnie w parensie nie ma problemu ale skoro takie statystyki to przypuszczam, że prywatnie nie będzie jakoś inaczej....)